2777
2789
عنوان

خانومایی که براتون خرج میکننن

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 24 پست
اسی اون کسایی که تو یه تاپیکت بهت پیشنهاد ازدواج دادن گفتن مورد خوب سراغ داریم چی شد

یه نفرشون فقط شما ره یه آقایی داد که راننده کامیون بود باقی. کارای زشت گفتن

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

اون قدیم بودچون فقط مرد عهده دار زندگی بودالان دخترپسر دنگ خودشون رو میدنو پسرها هم زرنگ شدن مثل قبل ...

والا دیشب از من یه الدنک تیغید

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه نفرشون فقط شما ره یه آقایی داد که راننده کامیون بود باقی. کارای زشت گفتن

خاک بر سرشون باید کاربریشون به نی نی یار میگفتی به نظرم دیگه در مورد شرایط خاصت تو نی نی سایت نگو سواستفاده میشه 

بعد تو خوشگلی به نظرم اعتماد به نفس داشته باش 

اون قدیم بودچون فقط مرد عهده دار زندگی بودالان دخترپسر دنگ خودشون رو میدنو پسرها هم زرنگ شدن مثل قبل ...

جریان این دنگ دادنا اینه که پسرا همزمان با چند نفر تو رابطن فکر کن هر دفعه که بخوان برن سر قرار هزینه کنند فشار میاد بهشون.از ی پسر شنیدم می گفت ما شرایط ازدواج نداریم با دخترا می‌ریم تو رابطه کارمون راه میفته هزینه هم نمی کنیم

دخترا هم ساده

وگرنه ایرادی نداره دو نفر که تو رابطه هدفدارن هر ازگاهی دختر  طرفو مهمون کنه.

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

والا دیشب از من یه الدنک تیغید

تو چرا بهشون پول میدی آخه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
جریان این دنگ دادنا اینه که پسرا همزمان با چند نفر تو رابطن فکر کن هر دفعه که بخوان برن سر قرار هزین ...

شرابطه ازدواج هم باشه انقدر بی بند و بار شدن ک تن ب ازدواج نمیدن

دختر هم باید زرنگ باشه یعنی چی ک خرج پسر بدی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋