2777
2789

سلام من چندوقت پیش اقدام داشتم توماه رمضون روز خوبی بعد شوهرم گفته من فعلا بچه نمی خوام فرداشبش بافاصله زیاد 9 تا قرص ال دی خوردم الان گه گاهی تخمدان سمت راستم تیر می کشه فقط همین یه لوله رو دارم نکنه نطفه تشکیل شده و خارج رحمه چی کار کنم هزینه رفتن سنو گرافی رو ندارم روزه هم هستم

کسی بوده رابطه پرخطر داشته و با خوردن قرص ال دی مشکلش رفع شده اخه دردش زیاد نیست قبلا که باردا ی خارج رحم داشتم از زهمون سمت راست دردای وحشتناکی داشتم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهترین کار اینه صبر کنی تا موعد پریودت

و اینکه قرص ال دی بدون از بین می‌بره

چرا این کارو میکنیم

یه درمانگاه برو امروز و با دکتر متخصص مشورت کن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
بهترین کار اینه صبر کنی تا موعد پریودتو اینکه قرص ال دی بدون از بین می‌برهچرا این کارو میکنیمیه درما ...

بچه 4 ساله دارم شوهرم سرکاره هنوز حقوقشو ندادنه برم دکتر

اره فقط همون شب 9 تا بافاصله چند ساعت خوردم اولین باره قرص ال دی می خورم با کاندوم همشه جلو گیری داش ...

این حجم قرص بعید میدونم اتفاقی افتاده باشه نگران نباش 

دل درد 

لکه بینی و خونریزی 

حالت تهوع 

اینا علائم خارج رحمیه 

بچه 4 ساله دارم شوهرم سرکاره هنوز حقوقشو ندادنه برم دکتر

نگران نباش

فقط صبر کن تا موعدت

خدا بزرگه

اگرم داد بچه رو بهت که مطمئن باش روزیشو‌ میاره

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
نگران نباشفقط صبر کن تا موعدتخدا بزرگهاگرم داد بچه رو بهت که مطمئن باش روزیشو‌ میاره

اگه بچه باشه خیلیم خوشحال میشم میترسم خارج رحم باشه این منو میترسونه

اگه بچه باشه خیلیم خوشحال میشم میترسم خارج رحم باشه این منو میترسونه

بهرحال اگرم باردار باشی تا حدود ۷ هفته فکر نمیکنم متوجه بارداری خارج رحمی بشی

ان شالله که همه چیز درست پیش میره

بیشتر ببینید