2777
2789
عنوان

شماها اهل مد و عمی زیبایی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 39 پست

به نظرم فقط اونی که به خاطر بیماری یا تصادفی چیزی صورتش خراب شده عمل کنه وگرنه چهره طبیعی قشنگتره

مثلبا من چون همه لثه ام عفونت کرد و بیشتر دندونام سیاااااااه شده بودن مجبور شدم لمینت کنم

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم، روشنفکری یعنی خودت باشی، نه کپی ۹۸٪ جامعه

زیبایی واقعی از اعتمادبه‌نفس میاد، نه از تیغ جراح. مُد میگذره اما شخصیت همیشگیه. فقط کاری رو بکن که واقعاً خودت میخوای نه چیزی که دیگران میگن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

من خوشتیپم خوش لباسم ولی اهل مد و عمل زیبایی نیستم چهره نچرال خودمو خیلی دوست دارم . ولی اگه ترس نداشتم ی فیلر به خودم میزدم ولی اونم حالا در آینده الان وقتش نیس 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹
آره بخدا طلا خریدم اومد پایین فروختم زمین خریدم طلا رفت بالا زمینم نصف شدمهریه ام ۳۰۰ تا بود از ۱۱۰ ...

انشاءالله تنت سالم باشه کم و زیاد از این ضرر ها واسه همه بوده انشاءالله جاش پر بشه

ولی مسئله بینی کوچیکی بزرگی نیست مسئله تناسب با فرم صورته الان سلینا شکیرا ریانا بینی بزرگی دارن تقریبا ولی تناسب داره با فیسشون

دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه میدهند

اره بینی مو چند ماه دیگ قراره عمل کنم و ....بنظرم خوبه ادم اونجوری که خودش دوست دارع باشه نه اون‌جوری که نظربقیه هست 

من می‌شینم موهای بلندم و صافم رو دوباره صاف میکنم دیگ صاف کردن دهن تو که کاری نداره برام😀🤞