2777
2789

بچه ها 

من حس بدی دارم 

میان میبینن تو رو بعد ممکنه پسند کنن یا نکنن

این خیلی حس بدی نیس؟

مثلا کنسل شدن از طرف پسره خیلی حس بدی داره 😔🥲

تکلیف مدرن روشن تره 

نمی‌دونم چرا حسم بده بهش

هیچ خواستگاری رو راه ندادیم تا این سن

خیلی میترسم راستش

دوستی و عشق و ازدواج خواسته من بوده حتی ب غلط بیشتر قابل هضم هس!

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیگه یه عده خواستگار سنتی میپسندن 

یه عده  آشنایی  قبل خواستگاری و مدرن 

یه عده هم هیچ کدوم رو . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اینطور نیست که همو دیدین حتما باید بپسندین و اگه نپسندیدین حتما طرف مقابل چه شما چه اقا ایراد دارن .

خب سلیقه هم نیستن .خلستگاری هم برای همینه دو طرف بیشتر اشنا شن و نطرشونو راجب هم بدن و تصمیم نهایی رو بگیرن 🙂

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍به زودی صدای موفقیتم دنیا رو برمیداره

شوهر نکن از من میشنوی

همسر و همراه خوب بعد از یه سنی بد نیس والا

زندگی که رفاه و آرامش و تعهد باشه کی بدش میاد !

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

مدرن:ول کردن بلاک کردن و شکست عشقی خوردن عادت کردم به پسر مردم و در نهایت تاپیک زدم ودعوت حس ششم به ...

فعلا ک هیچکدوم نشده 

مگه چند سالته؟

۲۵