2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفت

81 بازدید | 7 پست

امروز یک معرفی به آبجیم واسه من ی خواستگار رو پیشنهاد داده بود و آبجیم بهم گفت منم گفتم خب اگه بشه بعد کنکورم آشنایی پیدا کنیم

بعد چند ساعت نمیدونم چیشد ک بهم گفت بهشون میگم نه نمیخوای آشنا شی و ... من میدونم پسره فلانه اگه نشه خیلی ناراحت میشی و ... فهمیدم حرفش بخاطره قیافمه من ادعای اینکه زیبایی و فلان اصلا ندارم ولی مطمعنم یک بخاطره اینکه لاغرم و دندونامم نامرتبه با اینکه اصلا نگم کسی متوجه نمیشه ینی خیلی خودخوری دارم میکنم ک اینقدر زشتم؟خیلی ناراحت شدم ناراحتیمم بخاطره لحن حرف زدن آبجیم در مورد خودمه ..همیشه بهش میگم هیچکس بی عیب و نقص نیست و برای اعتماد ب نفس بقیه هم خیلی وسواسانه حرف میزنم و مراقبم دل طرف مقابل نشکنه با اتفاق امروز خیلی بغض کردم 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیخیال خدا بزرگه کنکورتو بده موردای خوبی گیرت میادبعدشم برو باشگاه به خودت برس ارتودنسی کن

آره خب خودمم اینو میدونم ولی درکل خیلی بی‌رحمانه س راجع به بقیه اینجوری حرف زدن...بحثم اینه کاش آدما مراقب لحن و حرفاشون باشن

به خاطر حرکت خواهرت نباید اعتماد به نفست رو از دست بدی که. اگه واقعا حس میکنی ناهنجاری تو صورتت هست ...

60.70 تومن ناقابل پول ارتودنسی از کجا ببارم آخه😂💔