2777
2789
به نظرت چی برم بهش پیام بدم ؟

بگو با توجه ب مشکل پیش آمده ک قبلا مطرح کردم فکر میکنم ادامه ارتباط ما به صلاح نیست و باعث عدم تمرکز بنده میشود. تصمیم دارم مشاور دیگری بگیرم. ممنون که درک میکنید و ممنون بابت همه دلسوزی ها و مشاوره هاتون 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
من حبیب بودم. بعد رفتم ارشد تازه پسر دیدم. اونجام از دو سه نفر خوشم اومد 😂 هیچکدومم لیاقت نداشتن 😂

منمم مث ارسطوو بودمم😂❤️

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا فک کن من دانشگا هم ک رفتم دخترونه بود همونجور ندیده موندم 😂 اونجا یه معلم مجرد داشتیم من رو او ...

اصا کیس مهم نبود فقط مهم این بود که پسر باشه 😂😂

اصا کیس مهم نبود فقط مهم این بود که پسر باشه 😂😂

فقط پسر و مجرد 🤣

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
آقا من رو متاهلامی‌زنممم‌ بعد که میفهمم قلبم درد می گیره 😂خرابم بخدا

دروغ چرا منم رو بعضی متاهلا کراش زدم ،😂 ولی خب هیچکدومو جدی نمیگرفتم یا نزدیک نمیشدم یه خوش اومدن ساذه بود 😂 ولی متاسفانه وقتی رفتم سرکار کراش جدی زدم رو مجردا ک واقعا اسیب دیدم. فهمیدم همون موقعا ک جدی نمیگرفتم درست بود 🥲😂

بیشتر ببینید
آقا من رو متاهلامی‌زنممم‌ بعد که میفهمم قلبم درد می گیره 😂خرابم بخدا

الان دیگ از همه پسرا بدم میاد 🥴

بیشتر ببینید
الان دیگ از همه پسرا بدم میاد 🥴

این درجه خیلی خوبههه احساس استقلال میده 

راستی امضاتمم خیلی خفنههه❤️❤️🔥

مشاور همجنس بگیرید.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید
این درجه خیلی خوبههه احساس استقلال میده راستی امضاتمم خیلی خفنههه❤️❤️🔥

واقعا زده شدم ازشون‌. اره حس خوبیه بعد مدتها دیگ هیچکی تو دلت و دغدغه ت نباشه. و از دست دادن هیچکی برات مهم نباشه.

فدات 😍

بیشتر ببینید

همه دخترا موقع کنکور هوس شوهر کردن دارن نکن دور سرت بگردم درستو بخون شوهر واسه هیشکی کاری نکرده الان شما درسو بیخیال میشی درسو بخون قبول شو برو دانشگاه اونجا انشالله شاید شاید یه آدم درست حسابی پیدا بشه 

دوست من آخرش با همون مشاور ازدواج کرد ولی آیندس خراب شد پسره دندون پزشکه ولی خودش به زور غیر انتفاعی علوم آزمایشگاهی قبول شد

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40