2777
2789
عنوان

کی برم سالن بنظرتون به چشم میام

191 بازدید | 13 پست

برج ۳ عروسی دختر دایی ام هست

بعد دختر دایی ام حنابندان اشو تالار نمیگیره یکجایی مثل تالار ولی یکم بد محیط یعنی حیف آدم میاد خودت و درست کنی

بعد عروسی پسره تالار هست 

حنابندان مسلما چون مال دختره زیاد شلوغ نیست

مال پسره ولی شلوغه بنظرتون حالا من عروسی پسره برم یا مال دختر دایی ام

مامانم میگه مگه پسره چکارمون تو عروسی اون بری

حالا گیر کردم 

منظورم آرایشگاه 

برای عروسی برو ارایشگاه چون همه میرن ارایشگاه بعدم خو دختر داییت هم عروس اون مجلسه دیگه مگه با هم تو ی تالار نمیگیرن عروسی رو 

و برای حنابندون هم یه ارایش ساده کن و جلو موهاتو درست کن و موهاتو اتو بکش

خیلی ببخشید مگه کمبود محبت داری یا میخوای دیده بشی !؟ 

مطمئن باش کسی که تو اون جشن می‌درخشه شما نیستی عروسه و داماد 😁😁😁☝🏻!!!!!!!! 

انگار بیشتر دنبال شوهر و جلب توجهی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون عروسی برو اگه حنا خلوته نیازی به شنیون خاص نداری.البته اگه خودت از دستت برمیاد آرایش و شنیون کن.اگه نه حنا برو آرایشگاه بگو ارزون کارتو راه بندازه مثلا موهاتو فقط ویو و براشینگ کن.ولی عروسی شینیون کن

برای عروسی برو ارایشگاه چون همه میرن ارایشگاه بعدم خو دختر داییت هم عروس اون مجلسه دیگه مگه با هم تو ...

دقیقا فکر منم همین هست چون این همه پول میدم تو حنابندان هیچی که دیده نمیشه هیج پولم حروم میشه

خیلی ببخشید مگه کمبود محبت داری یا میخوای دیده بشی !؟ مطمئن باش کسی که تو اون جشن می‌درخشه شما نیستی ...

شوهر دارم گلم

بعدشم من از این بابت گفتم چون جایی که حنابندان میگیره یجوری هرچی بپوشی دیده نمیشه چون لامپ زیاد نداره وضعیت اش جالب نیست 

همون عروسی برو اگه حنا خلوته نیازی به شنیون خاص نداری.البته اگه خودت از دستت برمیاد آرایش و شنیون کن ...

عزیزم خودمم مدرک دارم ولی هنوز تخصصی بلد نیستم

در حد همراه ولی میکاپ میتونم بزنم فقط وسیله هام گرون نیستن که خوب در بیاد

عزیزم خودمم مدرک دارم ولی هنوز تخصصی بلد نیستمدر حد همراه ولی میکاپ میتونم بزنم فقط وسیله هام گرون ن ...

خب پس الکی پول آرایشگاه نده.بنطر من یبار خرج کن وسایل خوب بخر برای میکاپ هیچ وقت آرایشگاه نرو من حتی عروسی داداشم هم فقط برای شنیون رفتم.هیچوقت نمیرم آرایشگاه چون چندشم میشه خط چشم و ریمل و پد رو که برای صدها نفر استفاده شده رو استفاده نمیکنم.خودم هم بهتر از آرایشگاه‌ها میکاپ میکنم

مامانم میگه مگه پسره چکارمون تو عروسی اون بری ؟؟؟؟؟

چه حرف عجیبی!

یه جوری میگین انگار داماد واسه خودش تنهایی گرفته و دخترداییت عروس نیست و مراسم واسه مهمان ها نیست!

چه فرقی داره؟

اسمش عروسیه ها ! پس عروس هم نقش داره.

اکثرا حنابندون رو عروس میگیره و عروسی رو داماد .... ولی اولین باره در عمرم می‌شنوم کسی این مدلی میگه و عروسی رو مال داماد میدونه و واسش مهم نیست.