2777
2789
تو واقعا منی و اون پسرم دقیقا همینه تازه بدتر از توام راهنماییم کنین ترو خدا چیکار کنم نمیتونم فکرشو ...

یعنی هنوز باهاش کار میکنی؟

اگه آره مشاورت و عوض کن یه همجنس بگیر و بهش بگو که مشاور قبلی مرد بوده بهش حس داشتی کمکت کنه بهش فکر نکنی.......

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بگو با توجه ب مشکل پیش آمده ک قبلا مطرح کردم فکر میکنم ادامه ارتباط ما به صلاح نیست و باعث عدم تمرکز ...

منم یه ده روزی میشه ک به طرف پیام ندادم ی مشاورم نیست ها ولی ی جورایی کمک میکنه دانشجو پزشکیه و خودش گفت مشکلات عکس درصد و اینا رو براش بفرستم و اصرار هم داشت منم خیلی فکرم مشغوله خیلی دلم میخواد بکنم ازش ولی سخته همش میاد تو ذهنم موقع درس همه موقع ای هی فکر میکنم که برم بهش ب ی بهونه پیام بدم

میشه منم راهنمایی کنی بالا توضیح دادم

چیه مشکلت متوجه نشدم درست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
منم یه ده روزی میشه ک به طرف پیام ندادم ی مشاورم نیست ها ولی ی جورایی کمک میکنه دانشجو پزشکیه و خودش ...

خب تو هم همین کار ک ب اسی گفتم بکن دیگه. و بعد مشاورتو عوض کن‌. بهونه کن بگو دیگ پول ندارم مشاور نمیخام. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
چیه مشکلت متوجه نشدم درست

ببین یه همایش کوفتی بعد از اینکه مدرسه نمونه قبول شدم از طرف اموزشگاه رفتیم بعد اونجا یه دانشجوی پزشکی بود من از این پسر خوشم اومد یه روز شانسی توی یکی از کانالای اموزشگاه شماره اینو گذاشتن چون همایش هم واسه این بود که اینا راهنمایی کنن بچهارو مثلا بعد من پیام دادم اولش چیزی نگفتم راجب منابع و اینا پرسیدم ولی بعدش نتونستم جلو خودمو بگیرم و بهش گفتم که ازش خوشم میاد قبلا ازش خواستم که کمک کنه هر سوالی خواستم ازش بتونم بپرسم چون مشاور نداشتم و قراره سال بعدی بگیرم بعد این قبل از اینک بهش بگم ازش خوشم میاد قبول نکرد ولی بعد از اینکه گفتم بهش قبول کرد ک ی جورایی مشاورم بشه بدون هیچ هزینه ای کلی ویس میداد و کمک می‌کرد واسه ازمونای قلمچی ولی من دیگه خیلی درگیرش شدم خیلی بهش هم نگفتم یه ده روزی بهش پیام ندادم مسافرت رفتم ولی بازم فکرم درگیرش هی دنبال بهونم ک بهش پیام بدم  بازم نمیدونم چجوری بیرونش کنم از سرم بهش بگم ایا؟ یه چیکار کنممم حتی تلکرامو هم حذف کردم ولی بازم نصب کردم جزئیاتش زیاده حالا خواستی خصوصی میگم بهت 

منتظر بودم بگی عاشقش شدی 😂

😂😂خدا نکشتت

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

ندیدم چی گفتی

بهم گفت کات کن باهاش 

منم به مشاورم پیام دادم که کنسل کنم میترسم ادامه بدم آیندم بره رو هوا و نتونم درس بخونم تو هم به نظرم از فکرش در بیا بیرون و فقط بخون

نمیدونم چجوری برات توضیح بدم خصوصی میای؟

خیر عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم🤍

ولی اگه واقعا آینده‌ات برات مهمه این آدم و از زندگیت حذف کن.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

بچه ها عزیزانم این زمان باقی مونده رو سعی کنید فکر نکنید به خودتون بگین بعد از کنکور راجع بهش فکر می کنم الان نه از خدا کمک بخواین هر وقت فکرش اومد به ذهنتون یکم آب بخورید و یهرتنفس عمیق و صلوات