2777
2789
عنوان

میدونم اینجا همه طرفدار عروسن ولی به نظرتون کار عروسمون بد نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 9468 بازدید | 278 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم من عقده ندارم کسی پذیرایی کنه ازم. اتفاقا مهمونام خیلییی بیشترن تا میزبان هامولی وافعا دوست ...

خب شما یکم منظورتو بد گفتی 

اگه اونجوری باشه خب ممکنه آدم روش نشه اصلا کمک بده مخصوصا اگه چنتا دیگ کمک بدن 

منم ممنون میشم ازش😄

زشت سنی ازت رفت دیگه سنت در حدی نیست که کسی بخواد بهت تذکر بده یا حرفی بهت بزن احترام سنتو نگه دار من جای شما اب شدم اون کاربر بهتون حرف زد نکنه مثل این پیرزنای که انگار توی دوران کودکی موندن متوجه سن شون نیستن بقیه هرچی بهشون حرف بزنن احترام سن خودشون ندارن و باعث تحقیر خودشون میشن روز خوش امیدوارم از این به بعد رعایت سن سالتون بکنید 

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دقیقا همینه بعد من الان از دیروز دارم بهش زنگ میزنم جوابمو نمیده .چون ماهم میخواستیم بریم شمال خونه ...

کار درست رو شما میکنین 

شوهرت عاقل و داناست ماشالله

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
بله با شرایط شما نباید هم خونه کسی برید سگ رو خیلی ها قبول ندارن

نه نمیرم اصلا 

بااینکه همه خودشون تو خونه هاشون سگ یا گربه دارن وبدشونم نمیاد ولی بازم نمیبرم حیوونا جز خونه ی مامان خودم یا مامانه شوهرم اونم اونا خودشون اصرار دارن وقتی میاین سگهاتو هم بیار والا بمیرمم نمیبرمشون حوصله ندارم پشت سرم حرف بزنن .الان خونه ی مامانم میخوایم بریم بابام جلوتر زنگ زده بود یکیشونو با ماشین همین دخترعمم بفرستم که رسیدن رشت بابام بره بگیره ازشون ولی اینکارو نکردم هم حیووونم دق میکنه بدون من و هم نخواستم تو رودروایسی قراارشون بدم هرچند اگه میگفتم از خداشون بود ببرنش ولی خودم دل ندارم حیوونمو دست کسی بسپرم 

الان مامان بابام دوست دارن سگ شیتزومو رفتم اونجا بزارم واسه خودشون پیش اونا باشه خیلی دوسش دارنو میدونم بهش خیلی میرسن و رو چشمشون نگهش میدارن چون تنهان مامان بابام هدفشون اینه پانیمو نگه دارن از تنهایی دربیان ولی خواسته ی بیجاییه درسته سگه ولی من چهارساله که دارم باهاش زندگی میکنم و بهش وابسته ام و حکم بچمو داره و متقابلا حیوونمم وحششتناک وابسته ی منه و درسته با بقیه بازی میکنه ولی پیش هیچکس نمیمونه و حتی حین بازی کردن با بقیه هزاربار برمیگرده نگاه میکنه من هستم یا نه .حتی با شوهرم تا بیرون نمیره یا جلوتر راه افتادنی حتی تو راه پلع بارها وامیسته نگاه میکنه من دارم میام یا نه ...وحشتناک وابستمه .مامان بابامم خیلی دوست دارع و تو خونشون راحتهه و خیلی بهش میرسن ولی نمیمونه اونجا ...قبلا چندبار گزااشتم پیششون که برم بیرون از ده دقیقه ی دوم به بعد بابام هی زنگ میزد کجایی حیوون بی قراری میکنه پشت در نشسته گریه میکنه و تو این چچندساعتی که میزاشتمش اونجا حیووونم پشت در مینشست زوزه میکرد اشک میریخت بخاطر همین وابستگیش چون نمیتونم همه جا ببرم و توخونه تنها میموند گریه میکرد  رفتم یه سگ دیگه خریدم که یه همبازی داشته باشهو تنهایی اذیت نشه و الان چون یکی دیگه خریدم مامان بابام توقع دارن این بچه اولیمو رفتم شمال بزارم واسشون .هم خودم نمیتونم روزی بدون داشتنش تصور کنم نمیتونم زنده بمونم هم حیوونم دق میکنه و مسیرم نزدیک نیست که برگردم پیشش 

نمیدونم چجوری توجیهشون کنم ناراحت نشن .سگ دیگه ای هم دوست ندارن فقط،پانیو دوست دارن خیلیم دوسش دارن .فک  کن واسش تشک خریدن پتو خریدن .بالش خریدن .اخه سگم مث ادم تو رختخواب میخوابه سرش باید روبالش باشه حتما ـکلی اسباب بازی عروسک و توپ خریدن واسش ..ظرف غذا ...همه چی اونجا داره ..میرم اونجا جداگانه واسش مرغ میخرن .کلی میرسن بهش ..بارها شده چون هواپیما نمیزاره سگ ببرم بابام اینعمه راه اومده مشهد دنبال من و پانی که مارو ببره شمال .در این حد اهمیت میدن بهش .موندم چیکاارشون کنم ناراحت نشن معضل شده واسم.

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
به مامانت بگو یکم ادب و احترام ب بزرگتر رو یادت بده عزیزم

مامان من اگه یادم نمی داد رفتار نامناسب شمارو تاید می کردم متاسفانه مادرشما کم کاری کردن هرچند خودتون مادربزرگ اید دیگه ماشاالله بالای ۵۰سال سن دارید من باید بهتون تذکر بدم موفق باشین و امیدوارم از این به بعد مراقب کلمتون و ادبتون باشین مادر جان

چقدر زیاد شده کسایی که میگن مثلا عروس مگه کلفته که پاشه کمک کنه؟

واقعا نمیتونم درک کنم

اگه اون خونواده شوهر بد باشن حتی کمکم نکنی بازم بدی میکنن در حق آدم ولی اینکه بخوری و بری لم بدی اصن بی ادبی محضه!

مامان من اگه یادم نمی داد رفتار نامناسب شمارو تاید می کردم متاسفانه مادرشما کم کاری کردن هرچند خودتو ...

بله دخترم! کامنت ها مون هست تفا ت فرعنگ میده فرهنگ من و مادر شما رو در تربیت بچه هامون😄

چقدر زیاد شده کسایی که میگن مثلا عروس مگه کلفته که پاشه کمک کنه؟واقعا نمیتونم درک کنماگه اون خونواده ...

جالب اینجاست اون یکی تاپیک عروس کار نکرده بود همه به اتفاق بهش گفته بودن خجالت نکشیدی رفتی شام خوردی یه سفره جمع نکردی؟

بله دخترم! کامنت ها مون هست تفا ت فرعنگ میده فرهنگ من و مادر شما رو در تربیت بچه هامون😄

بله درست میگین کاملا مشخص تفاوت فرهنگی و شخصیتی داریم ولا من که جای بچه ای شماهستم نباید به رفتار بی نزاکتان و بی ادبانه شما به این تذکر بدم و کاملا درست گفتی تربیت من با بچه های شما متفاوت  چون قطعا بچه هاتون دالگوی تربیتی شون مادرمثل شما بود که متاسفانه رفتار درستی ندارن منم تربیت مادرمم که به شما باید ادب تربیت نذاکت یاد بدم با این سنتون

من اگه جای شما بودم  ادامه نمی دادم  به حرمت سنم ایشون جای بچه ای شما هستن و خیلی زشت براتون یه الف بچه درس تربیت بهتون بده هرچند حرف هاشون کاملا حق بهتره به احترام سنتون بیشتز از این ادامه ندید خورد نشین یه تن داره بهتون جواب های درست و دندون شکنی میده

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بله درست میگین کاملا مشخص تفاوت فرهنگی و شخصیتی داریم ولا من که جای بچه ای شماهستم نباید به رفتار بی ...

گلم شماهم بهتر ادامه ندید ایشون اگه بخوان درست رفتار کنن هم من هم شما بهش تذکر دادیم به اندازه کافی وقتمون حیف با بحث کردن با هرکسی از دست بدیم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
از ترس حرف بقیه یکسره کوزت بشیم مگه خرجمونو میدن والاا هرکسی توانایی نداره مهمونی نگیره کمک خوبه ولی ...

کوزت یعنی چی؟ اینکه یه دستی برسونی و همراه بقیه جمع بکنی کوزت بازی نیست