یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
عزیزم طرفم تعدیل مهریه زده بنظرت دادگاه با نظرش ودر خواستش موافقت میکنه ومدارک لازم میتونه ارائه بده ...
عزیزم مشکلاتی پیش میاد ولی در آخر به نفعت میشه ولی توی دادگاه خوب از خودت دفاع کن ببخشید طرفت از اون زرنگ هاست که زیر بار هیچی نمیره میخواد لجتو در بیاره ببخشید یه دختر هم دارید حس میکنم درسته یا سقط داشتی
در این حد دیگه نمیدونم قشنگم که شغلشون چی هستببخشید شما الان عاشق کسی هستید؟
بله
باهاش ازدواج میکنم ؟
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤
لجبازی 😂خواب برات خیلی مهمه:) مهربونی به شدت برخلاف اینکه بعضی اوقات عصبی میشیزود اعتماد نمیکنی به ...
راجب من چی حس میکنی ؟
حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟
داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤