2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13076 بازدید | 1093 پست
ن اینستا بلاک کرد بعد انبلاک کردخب عزیزم وقتی واتساپ استوزی میزاری برای مخاطبین میره دیگاینم سیوم دا ...

اها استوری واتساپ رو میگی میبینه فک کردم اینستا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان خیلی شلوغ شد با توجه به اونایی که درخواست دادن و اونا هم باید جواب بدم سرم شلوغ خواستید درخوا ...

ولی اینکه به پیام امیدوار بودن من خندیدی حس بدی بهم دست داد

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

واتساپ میگم دیوونه م کردههههه😂🤦🏻‍♀️

برمیگرده غصه نخور

سرچی کات کردین دوس داشتی بگو

من حس میکنم موقعش شب باشه روز فرد یا عدد فرد داره مث ۱۵ ام یا پنجنشبه تا اخر همین ماه هم هست

مرسی عزیزم شات گرفتم

دوستان خیلی شلوغ شد با توجه به اونایی که درخواست دادن و اونا هم باید جواب بدم سرم شلوغ خواستید درخوا ...

لطفا منم قبول کن

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

میگفت خیلی وابسته سدی و گیر میدی

پس برگشت جوابشو نده چون مردی ک تو دوستی میگ وابسته شدی ینی قصدش ازدواج نیست و میخواد فرار کنه

خودت ۳ روز دیگه متوجه میشی

تو ک گفتی در مورد دریافت پیام چیزی حس نمیکنی برام

پس چرا الان منظورت اینه که ۳ روز دیگ هم پیامی ندارم!