2777
2789
عنوان

میخوام ب حس ششم سایت هدیه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 13017 بازدید | 1093 پست
خب من اومدم بپرس 😄

گلم وامم کی اماده میشه؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دریافت میکنی دوشنبه

گلم وامم کی میدن؟؟؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
نزدیک اخرای امسال عزیزم من حس شیشم نیستم فقط خاستم امتحان کنم

ممنون عزیزم.

منتظر ی پیام هستم ایا پیام رو دریافت میکنم یا نه؟ اگه اره چه زمانی؟زمانش رو درست بگی هدیه رو میدمت

چ مسخره

نشستی یکی بیاد بگ پیام دریافت میکنی و کی

زمانشو چ جوری میفهمی درست میگ ک هدیه میدی

خودتو مسخره کردی دختر حس ششم الکیه 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید

من میخام همین جا یکی از ملوسکککک و یکی از مهر بانووووو عزیز دو تا حس ششمی ماه تشکر کنم ملوسککککک جون عشقم عاشقتم گلم مهربانوووو جان همیشه شاد باشی گلم عاشق هر دو تا تونم و دوست دارتون 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چ مسخرهنشستی یکی بیاد بگ پیام دریافت میکنی و کیزمانشو چ جوری میفهمی درست میگ ک هدیه میدیخودتو مسخره ...

اول خاستم نفرینت کنم چون من نفرین هام زود میگیره ولی فقط میگم امیدوارم هیچوقت تو شرایطی ک من هستم قرار نگیری که راهی جز اینک از کسی بپرسی حسش چی بهت میگه نباشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چ مسخرهنشستی یکی بیاد بگ پیام دریافت میکنی و کیزمانشو چ جوری میفهمی درست میگ ک هدیه میدیخودتو مسخره ...

زمانش رو چجوری میفهمم؟ اینم پرسیدن داره؟ قبلش فکر کن

شات گرفتم هر زمان دریافت کردم با زمانی ک گفتن تطبیق میدم درست بگن اره هدیه میدم چون قرار نیس میلیونی باشه در حد جیب خودم میدم تو جوش نزن

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره