2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نوجوون دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 108 پست
خودت رو ناراحت نکن اون بچه بخاطر نبود مادرش کلی غم داره ی سری آدمها هم عقل ندارن راحتن

استارتر مودب هستش ولی ی عده اینجا کاسه داغ تر اش شدن مثل اینکه ! 🤥 ❌

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خدا کنه اینم خوب بشه. البته بعد عید می‌خوام ببرمش دکتر از اول آزمایشات و... انجام بدن. همش میترسم بز ...

نه حتما خوب میشه دکترهم ببرید خداخیرتون بده فقط لطفا خسته نشید اون دختر بعدازخدا پناهش شمایید

درسته خب کرم موبر یا پودر موبر شما براش درست کنین و برای زیربغل راهنماییش کنین بهش بگید که قسمت بیکی ...

ممنونم از راهنماییت. راستش دلیل اینکه اینجا سوال کردم این بود که بدونم یه مادر برای بچش بهترین گزینه کدوم انتخاب می‌کنه که ضرری براش نداشته باشه

بله از تولدش اضطراب و اختلال و... داشت ی نوع بیش فعالی

ماساژش بده هم برای استرسش خوبه هم شب اداری

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
ممنونم از راهنماییت. راستش دلیل اینکه اینجا سوال کردم این بود که بدونم یه مادر برای بچش بهترین گزینه ...

من مادر نیستم عزیزم طبق تجربه ی خودم گفتم

ولی برای برادرزاده های شما خوشحالم که عمه ای مث شما دارن❤

ازین اسپری های موبر براش بگیر با یه ابر نرم روش بکشی موها میره، فقط تاکید کن کرم یا اسپری موبر زیاد نذاره بمونه پوستش میسوزه.

برا شب اداریش یه ویزیت طب سنتی هم ببر

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ببین از تولدش مشکل داشت دکتر برای ای دی اچ دی بهش قرص داده مادر مرحومش نمیداد بخوره الان تمرکزش کمه ...

اون داروها رو باید حتما استفاده بکنه .خواهرزاده منم همین مشکل رو داشت و خواهرم بچگیش که اصلا نفهمید و فقط اذیت می‌شدیم تا اینکه آغاز دوران نوجوونیش که بود بالاخره بردن دکتر و دکتر تشخیص داد و بهش دارو داد .داروها رو که میخوره هم تمرکز داره و هم اخلاقا بهتر شده .خواهرزاده منم کنترل ادرار نداره طوری که میخنده معذرت میخوام شلوارش رو کثیف میکنه .اگر دارو داره حتما بهش بدید اگر نداره دوباره ببریدش دکتر .تا حل نشه مشکلش بهتر نمیشه . 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

هرشب کمرش ماساژ بده با روغن گرم 

یا کمرش ببند با پارچه چیزی

چای نبات هم بهش بده چیزای گرم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید