2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3926 بازدید | 255 پست
افراد شاخص دنیا ملی بچه دارنفقط ایرانه که می‌خوان نسلشون منقرض شده میگن نیاریدبیار گلمبه دل خوشما هم ...

افراد شاخص دنیا تو یه کشور با تورم بالای چهل درصد زندگی میکنن؟حقوق کارمنداشون ۱۵ملیونه؟ثروت بقیع اندازه بیل گیتسو رونالدوس؟آره بیارید تو زندگیو ذهن فقیر یه مشت عقده ای حسرت به دل تحویل جامعه بدین شاید شما برای منقرض نشدن نسل پول میگیرید آینده بچه هاتونم اینجوری تضمینه دیگه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

افراد شاخص دنیا ملی بچه دارنفقط ایرانه که می‌خوان نسلشون منقرض شده میگن نیاریدبیار گلمبه دل خوشما هم ...

عزیززم..من واقعا با این همه مشکلاتی ک هست.اینجا هم موافق نیستن و دلیلشون درسته،خونواده خودم و همسرو خانوادش میگن کافیه..وگرنه ته دلم یکی میخواستم.ولی فکر میکنم همین دوتا کافی باشه.من عوارض بارداریم زیاده.بچه هام اروم نیستن ک روشون حساب کنم.شوهرم بدقلقه..تن پیر تر از سنشه. هیچ فرقی با پیرمرد نود ساله نمی کنه.دلایل نیومدنش بیشتر از اومدنش هس

من بچه سوم رو باردارم ولی ناخواسته و ترس از سقط باعث شد نگهش دارم 

ولی مالی اوکی هستیم با همسر روابط اوکیه ،از پاقدم دخترم خونه بزرگم قبل عید قولنامه کردم یعنی واقعا خدایی بود تو عقل منو شوهرم نمیگنجه 

حالا نمیدونم شما چجوری هستی بچه فقط قسمت کوچیکیش نیست اگه توان داری بزرگسالی حمایت کنی بیار وگرنه بیخیال شو 

بچه کلاس میخواد تفریحات میخواد روابط دوستانه با والدین میخواد،الان یه کمک کوچولو از طرف خانواده هم میخواد ک از صفر شروع نکنه برای ایندشون توان داری بیار چون واقعا بچچه زیاد بد نیست

دورو بریهای من ک سن بارداریشون گذشته و پخته تر شدن همش ناراحتن چرا حداقل ۳ تا رو نیاوردن

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدم ک زندگیمون شبیه افراد شاخص دنیاس اره بیاریم قراره نسل مرفهین بی درد رو منقرض نکنیم حیفه.

کل مملکت شده تبلیغ فرزنداوری برای پرورش سربازان اینده حالا همون دولت عزیز حاضره پول یه سونو یا غربالگری ساده یه پوشک یه شیشه شیرو پرداخت کنه؟بیشترم نخاستیم البته شایدم بده بهرحال امثال شما از این راها نخورن منو این خانم بخوریم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
چقدم ک زندگیمون شبیه افراد شاخص دنیاس اره بیاریم قراره نسل مرفهین بی درد رو منقرض نکنیم حیفه.کل مملک ...

یه سری حرفات درسته

اما تهمتی که به من زدی رو تو قیامت میتونی جوابشو بدی؟🙃

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید
یه سری حرفات درستهاما تهمتی که به من زدی رو تو قیامت میتونی جوابشو بدی؟🙃

چ تهمتی مگر الان تشویق ب فرزنداوری نکردی؟

مگه سیاست بر این اساس نیست 

مگر معلم نیستی من داداشم همون ک افسردس دبیرستان میره میگه معلما تا میشینن میگن ازدواج کنین بچه بیارن بعضیاشونم معذبن ولی انگار وظیفشونه بگن اللهو علم

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
من بچه سوم رو باردارم ولی ناخواسته و ترس از سقط باعث شد نگهش دارم ولی مالی اوکی هستیم با همسر روابط ...

دلی دوست دارن ولی شرایط روحیش رو ندارم.بارداری من عوارض و بیماری می گیرم تا مدت ها افسردگی بعد زایمان.شوهرم هم حمایت عاطفی نداره.یعنی فقط دعوا و ناراحتی های ما تو. بارداری بوده.بارداری پرتنشی دارم.این بیشترین چیزی ک ازش میترسم