2777
2789
عنوان

کسی به بچه سوم یا چهارم فکر کرده⁉️توهین ممنوع❌

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 255 پست

ولش کن بابا حوصله داریا

بچه هزارتا مکافات داره به دردسرش نمیرزه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

من خیلی دوست دارم یه بچه دارم ولی سنم بالا رفته و خیلی چاق شدم و یک ساله اقدامم و باردار نمیشم . خیلی پشیمونم که فاصله بین ازدواج تا بچه دارشدنم رو زیاد کردم

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا پشیمونم کردن.ی طرف دلی دوس دارم ولی منطقی نه کافیه.امیدوازم دیگه تو ذهنم نیاد.و وفت بیشتر برای ...

خب پس فعلا از ذهنت دورش کن انرژی و وقتت رو برای دوتا کوچولو و خودت بذار

سلامت مادر خانواده خیلی مهمه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
من خیلی دوست دارم یه بچه دارم ولی سنم بالا رفته و خیلی چاق شدم و یک ساله اقدامم و باردار نمیشم . خیل ...

چند سالتونه ؟بچتون چند سالشه؟من بخاطر فاصله سنی بچه ها دوتا بافاصله کم اوردم حداقل تا ۳۵سالگی دوتاش باشه

چند سالتونه ؟بچتون چند سالشه؟من بخاطر فاصله سنی بچه ها دوتا بافاصله کم اوردم حداقل تا ۳۵سالگی دوتاش ...

٣٨ سالمه بچم ٥شالشه

شماکارعاقلانه ای کردید

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
٣٨ سالمه بچم ٥شالشهشماکارعاقلانه ای کردید

اره.من زمان دخترم کمکی داشتم بعد سنم ترسیدم زیاد شده مدتی جلوگیری نداشتم نمیشد اقدام جدی کردم نشد.من اگه ترس از سنم نداشتم هنوز میزاشتم مثل پارسال دومی اقدام می کردم.ولی ترس از سنم بیشتر شه زمان طلایی بارداری تا ۳۵هست بعدش ریسکه.بعد ازمایشات و عکس رنگی دیدم چسبندگی لوله رحم دارم.چسبندگی باز کردم ماه بعد باردارشدم.ک خودم متوجه نشدم.دقیقا زمانی ک چسبندگی درمان کردم خواستم ی مدت اقدام نکنم.ماهی ک اقدام نبوذم گرفت.خداروشکر دوتا دارم

نمی‌خواستیم ولی سومی خدا خواسته باردار شدم و منتظریم چند روز دیگه به دنیا بیاد دعا کنید سالم و اهل د ...

انشالله سالم و سلامت دنیا بیاد خودتون هم بسلامتی زایمان کنید

شما کوچیکه هستید؟

نه بزرگه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
شما کوچیکه هستید؟

اون داداشم ک کوچیکس از افسردگی شدید خیلی حالش بده واقعا عذاب وجدان دارم بهش نمیدونم چکاری از دست من بر میاد براش کنم شوهرمم وضش معمولیه

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

افراد شاخص دنیا ملی بچه دارن

فقط ایرانه که می‌خوان نسلشون منقرض شده میگن نیارید

بیار گلم

به دل خوش

ما هم میاریم امید بخدا

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بیشتر ببینید