2777
2789
عنوان

من چجوری ازدواج کنم با یه کارمند یا کارگر اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 170 پست
به نظرم هر کسی حق داره دلش یه ازدواج عالی بخواد. الان یه دختر با وضع متوسط براش خواستگار خیلی پولدار ...

دقیقا وقتی یه موقعیت عالی و قوی هست چرا باید موقعیت ضعیف رو بچسبی بخدا همینایی که دارن میگن ازدواج با کارگز و کارمند خوبه عمرا به خواستگار کارمند یا کارگزشون بله بگن

من گفتم دستم به دهنم نمیرسه منتظرم کسی بیاد خرجم رو بده؟

نه .. خب اگر دستت به دهنت می رسه و درآمد خوبی داری 

با یک فرد متوسط هم می تونید با هم زندگی خوب بسازید.
و البته اینکه اگر خودت درآمد داری و آدم قابلی هستی
آدم همین مدلی هم میاد سراغت. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چجوری با کارمندی میشه کادوی سنگین داد خداییمگر کارمند ارشد و سرپرست

خب بابام که یک سال نیس که کار می‌کنه 

الان دیگه نزدیک بازنشستگیشه و طبیعتا حقوقش نسبت به کارمندای تازه وارد بیشتره 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خب آدم با سطح عالی هم داریم خب آدم چرا نباید اون رو قبول کنه و زندگی بهتری داشته باشه بعدشم کی گفت ب ...

مطمئن باش چنین فردی خاستگاری هر دختری بره اون دختره قبول می‌کنه 

مهم اینه بیاد خاستگاری

کسی از پول بدش نمیاد ک ، اسایش و ارامش زندگی با پول می‌چرخه متاسفانه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
والا ما با همین حقوق کارمندی بزرگ شدیم آب هم تو دلمون تکون نخورده خدا شاهده که هرچی خواستم برام فراه ...

خداروشکر انشالله خدا بیشترشم بکنه من حقوق بالای صد مد نظرم نیست بالای چهل مد نظرم هست و کسی که یه خونه مرکز شهر. داشته باشه ماشین هم داشته باشه خوش اخلاق و معربون باشه و همه حق های یک زن رو تو زندگی بهم بده که 

خداروشکر انشالله خدا بیشترشم بکنه من حقوق بالای صد مد نظرم نیست بالای چهل مد نظرم هست و کسی که یه خو ...

همون خونه وسط‌شهز کلی پولشه که کارمند الان نمیتونه بخره 

مگر از قبل داشته باشه

اگر خانوادت پولدار که نباید غمی داشت باشی چون بالاخره خاستگاری هم‌سطح خودت نهایت یک لول پایین تر از نظر مالی برات میاد 

اگر هم متوسطین که نباید انتظار خاستگار پولدار داشت باشی خودت بعدا اذیت میشی چون پسری که پولدار خونه ماشین دلر عروسی آنچنانی میگیره توقع جهیزیه خوب هدیه عروسی خوب و ‌.. هم دار  

همون خونه وسط‌شهز کلی پولشه که کارمند الان نمیتونه بخره مگر از قبل داشته باشه

دقیقا حرف منم همینه یه کارگر یا کارمند از پس توقعات امثال ما برنمیاذ خب پسره دختر چشم و دل سیر که نوقعش کم هست رو انتخاب کنه

بعد همین آدم ها تاپیک میزنن وای شوهر هیچی برام نمیخره منو به سفر نمییزه سر ماه نشده پولمون تموم میشه ...

ناراحتم برای جامعه🥲 کاش درست بشه

باردارم انقد نگران اینده بچمم ، خداکنه درست بشه همه چیز

پدر مادر ک تا اخر عمر کنا بچه ها نیستن یه روزی تنها میشن

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
اگر خانوادت پولدار که نباید غمی داشت باشی چون بالاخره خاستگاری هم‌سطح خودت نهایت یک لول پایین تر از ...

باورت میشه به خاستگار داشتم راننده نیسان بود؟

هی با خودم فکر میکردم با چه رویی اومده؟