2777
2789
عنوان

مردای خننننگ

210 بازدید | 8 پست

وقتی دلگیری اما قهر نیستی واقعا نمیفهمن؟ یا بلد نیستن و‌نمیخوان به روی خودشون بیارن؟ 

بعد ادم هی میمونه تا کی باید نه گرم باشه نه سرد. یه شیوه ای که جواب داده براتون بگید 

چرا فکر میکنید مردا علم و غیب دارن ؟ 

خو نسبت به شخصیتش  

در مورد موضوع صحبت کن 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
چرا فکر میکنید مردا علم و غیب دارن ؟ خو نسبت به شخصیتش در مورد موضوع صحبت کن

گفتم بهش همون موقع. یه دلیل منطقی اورد که نباید ناراحت باشم بعد به بهانه های مختلف سعی کرد سر حرفو باز کنه ولی نمیاد صاف بپرسه عزیزم ناراحتی هنوز؟ منم بشینم حرفامو بزنم

وقتی اون هیچی نپرسه من بیام دوباره حرف بزنم میشه حالت غر دوباره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتم بهش همون موقع. یه دلیل منطقی اورد که نباید ناراحت باشم بعد به بهانه های مختلف سعی کرد سر حرفو ب ...

سعی کن بعضی از کلیپ ها یا فایل های رو پیدا کنی و برای بفرستی که متوجه بشه خانوما گاهی اوقات نیاز ندارن به این که منطقی باهاشون صحبت بشه و .... 

همین که بیاد در موردش موضوع صحبت کنه و محبت کنه حل میشه 

فکر می‌کنه حتما باید باید ریز به ریز جزییات رو بریزه وسط و منطقی حرف بزنه تو هر بحث و موضوعی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
متاسفانه پیدا نمیکنم اینجور کلیپ هایی

این که خودت نباید بگی سر اینه که فکر می‌کنه حرفت درست نیست و بخاطر خودت میگی

دوم این که تو بگی دیگه فایده نداره🤦‍♂️

بیشتر ببینید