2777
2789
عنوان

من چجوری ازدواج کنم با یه کارمند یا کارگر اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 170 پست
اکثریت جامعه کارگر و کارمندن اگر اینطور باشه نباید هیچکس زندگی کنه همه برن بمیرنحقوقشون هم کمه کم بی ...

خب آدم با سطح عالی هم داریم خب آدم چرا نباید اون رو قبول کنه و زندگی بهتری داشته باشه بعدشم کی گفت بمیزن و اینکه با این دلار صد تومنی و گرونی که یک کیلو موز و کیوی میخری میشه سیصد تومن با حقوق بیست تومن زندگی کرد. 

اینجا کلا راجع به پول بحث نکن همه بهت میپرن منم خودم درامدم خوبه پدرمم وضعش خوبه تاپیک زدم که اینکه ...

بعد همینا با طلبکاری و پررویی تاپیک میزنن بوی کباب همسایه میاد خدا لعنتشون کنه بچم دلش خواست! .میوه ندین بچه هاتون بیارن مدرسه بچم دلش خواست و هی چ ص ناله بی پولی میکنن .کلا یه عقده ای دارن نسبت به خانمایی که شرایط خانوادگی یا شغلیشون خوبه و میتونن  با یکی از خودشون بهتر ازدواج کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه راحت نظر دادپسرا هم الان پرتوقع شدن و از طرفی خیانت هم بیداد میکنههر دو جنس مقصرن

توقع پسرا از چه نظر؟

گویند که چون میگذرد،هیچ غمی نیست/اما که به والله،همین درد کمی نیست
اسی بی خیال یه بار همچین تاپیکی زدم یکی برگشت گفت خودت مگه خونه و ماشین و زمین داری که میگی باید خوا ...

والا توقع دارن با یه آدم فقیر هیچی ندار ازدواج کنی شوهرت کارگر باشه اما خودشون غمزن همچین آدمی زو واسه شوهر کردن قبول کنن

فکر کردی پسرا به پول دختر کار ندارن؟؟؟

معمولا امار مال منال بابای دختر رو درمیارن😁

ببین از من میشنوی یا پولدارتر از باباتو پیدا کن یا مجرد بمون 

چون سختت میشع

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
والا توقع دارن با یه آدم فقیر هیچی ندار ازدواج کنی شوهرت کارگر باشه اما خودشون غمزن همچین آدمی زو وا ...

به نظرم هر کسی حق داره دلش یه ازدواج عالی بخواد. الان یه دختر با وضع متوسط براش خواستگار خیلی پولدار بیاد ردش میکنه میگه ولش کن کبوتر با کبوتر باز با باز؟ به ولله همون اول کاری بله رو میده اینجا الکی یه چیزی میگن

والا توقع دارن با یه آدم فقیر هیچی ندار ازدواج کنی شوهرت کارگر باشه اما خودشون غمزن همچین آدمی زو وا ...

ببین پسرا میخان بیان خاسنگاری اول چرتکه میندازن رو دارایی بابات و هودت بعد میان

اسم ما دخترا بد در رفته

خب آدم با سطح عالی هم داریم خب آدم چرا نباید اون رو قبول کنه و زندگی بهتری داشته باشه بعدشم کی گفت ب ...

والا ما با همین حقوق کارمندی بزرگ شدیم آب هم تو دلمون تکون نخورده 

خدا شاهده که هرچی خواستم برام فراهم بوده 

شیک ترین و تکمیل ترین جهاز رو هم پدرم برام تهیه کرد 

بعد ازدواجمم برای مناسبت‌های مختلف کادوهای سنگین برام میارن 

شوهرمم حقوقش تو همین رنج هست اما خداروشکر زندگیمون خوبه 

اینکه شما ماهی ۱۰۰ میلیون به بالا در آمد مد نظرته  اقلیت جامعه اونطورن‌ و بهتره شما اینو قبول کنی که تعداد پولدارا همیشه کم بوده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️