2777
2789
عنوان

شما اگه شوهرتون نامزدتون یا

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 40 پست
اگه نگرانی از جانب پدر و مادرم نداشتم خودم قبل گفتن اون تمومش میکردم...زندگی و دنیا هیچ و پوچه عزیزم

آخه اینکه خودت تموش کنی خیلی فرقداره تا،،،،

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا من ازخودت نابود ترم ولی چ میشه کرد امان از درد

خانواده بد خواهر برادر بد منشا همه مشکلات روحی هست

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
خانواده بد خواهر برادر بد منشا همه مشکلات روحی هست

ولی آخ امان ازوقتی که شوهر بد باشه دیگه هیچ آسایشی نداری 

همه رو میشد یجوری تحمل کرد ولی شوهری،که بنابه هرشرایط هایی نمیشه ازش،جدا شد وبه هیچ وجه نمیشه تحملش کرد درد اصلی اونجاست امیدوارم حال روحیت زودتر خوب شه عزیزم

ولی آخ امان ازوقتی که شوهر بد باشه دیگه هیچ آسایشی نداری همه رو میشد یجوری تحمل کرد ولی شوهری،که بنا ...

اره حق داری اونم یده.. کلا آدمهای بد خیلی بیشتر از آدمهای خوب هستن خدا به هممون صبر و تحمل بده

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
بگو به جهنم تو مسول بیماری های بقیه نیستی اینا هیچیشون نمیشه فقط تورو مریض روحی میکننکسی کهدقصد خودک ...

اتفاقا همه کسانی که خودکشی میکنن از مدتها قبل حرفشو به زبون میارن که من حالم خوب نیست

هیشکی خودکشی براش خوشایند نیست برای اینکه حداقل یه یکی همدردی هم کنه باهاش میگن 

ولی یکدفعه خودکشی میکنن 

اتفاقا همه کسانی که خودکشی میکنن از مدتها قبل حرفشو به زبون میارن که من حالم خوب نیست هیشکی خودکشی ب ...

جنس پسر مرد فرق میکنه اینا دنبال ترحم و توجه جنس مخالفشونن

چرا یه دختر روح و روانشو به هم بریزه بخاطر دوست پسر 

اگه خانواده خودمون باشه جونمونم فداش میکنیم