بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد سعدی بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
“میدونم که الان اوضاع خیلی سخته و حس میکنی راهی نیست، ولی تو برام مهمی. تنها نیستی، من اینجام کنارت. بیا حرف بزنیم، هرچی که تو ذهنت هست و باهام در میون بزار شاید بشه با هم یه راهی پیدا کنیم که کمتر اذیت بشی
اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸
جمله کارساز نیست اگه در این حد خستهاس باید مفصلتر راجبش صحبت بشه شاید اونقدر خسته باشه حوصله صحبت کردن رو نداشته باشه ولی تو این شرایط چندتا جمله گفتن فکر نکنم تاثیر آنچنانی داشته باشه تو عمل سعی کنی حالشو خوب کنی حال و هواش عوض شه به نظرم تاثیرش بیشتره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم