2777
2789

من نشسته بودم یهو دیدم این ساعت شب زنگ میزنن دیدم همسایمونه بابام پا شد رفت دم درد دیدم طول کشید 

مامانمم بیدار شد بعد من رفتم تو راه پله ببینم چیشده صدا میاد بفهمم دیدم میگه عصری نبودیم اومد خونه طلاها و سکه ها و یه سری وسایل و جمع کردن رفتن 😐🤦🏽‍♀️😐

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نشسته بودم یهو دیدم این ساعت شب زنگ میزنن دیدم همسایمونه بابام پا شد رفت دم درد دیدم طول کشید مام ...

حالا چون ما خونمون دوربین مداربسته داره میخواستن چک کنن. میگفت میخوام زنگ بزنم اگاهی 

من خیلی استرس گرفتم😐

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

حالا چون ما خونمون دوربین مداربسته داره میخواستن چک کنن. میگفت میخوام زنگ بزنم اگاهی من خیلی استرس گ ...

از چی استرس گرفتی

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
جالبیش اینه من عصری تنها بودم تو خونه😐وحشت کردم که اگه میومدن خونه ما چی میشد

خونه شمارو صدرصد فهمیدن کسی هست 

من کلا حرف دزد و این چیزا میشه استرس میگیرمهمش فکرای وحشتناک میاد سراغم

منم اینجوریم ولی خب خداروشکر که خونه شما نیومده نترس عزیزم 

مینی بوس عموی دوستمم چند وقت پیش همینجوری دزدیدن 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید