2777
2789
عنوان

چرا همه منو از مهاجرت دلسرد میکنن

1594 بازدید | 97 پست

دوستام و همسنام منظورم نیست چون اونا هدفشون با من یکیه. اما توی فامیل به هرکی میرسم، چون شنیده میخوام برم سریع میگه نریا اونجا سختی داره باید توی رستوران کار کنی و یه سری حرفا که بعضیاش درسته نصفشم اشتباه. اما سوالم اینه ما از کی یادگرفتیم توی زندگی همه دخالت کنیم و توی اهداف همه یه نظری بدیم؟؟؟ 

کسی که یه مسیری رو انتخاب میکنه قطعا تحقیقات لازم هم انجام داده. من خودم پدرم روسیه درس خونده بعد کسی اومده مثل فیلسوف ها داره از زندگی اونجا بد میگه که انگار یک بار توی عمرش رفته. باورتون میشه بگم طرف دیپلم داره؟ 

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

حق با شماست کاش به تصمیمات همدیگه احترام بزاریم نظرات بیجا ندیم 

ولی کسی که بخاد با نظرات بقیه نمی‌دونم حسش عوض بشه نظرش عوض نمی‌دونم هرچی اون آدم تو کارش جدی نیست براتون مهم نباشه متمرکز بشید روی اهداف خودتون 

کاربر آقا هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو باشه درست میگی و کار خودتو بکن...این مردم توی رنگ‌لباست و مدل حرف زدنتم دخالت میکنن میخوای تو‌ همچین موضوعی اظهار فضل نکنن؟؟ کلا سعی کن حرف مردم برات اهمیت نداشته باشه 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
حق با شماست کاش به تصمیمات همدیگه احترام بزاریم نظرات بیجا ندیم ولی کسی که بخاد با نظرات بقیه نمی‌دو ...

تاثیری روم نداشت اما ناراحت شدم از اینکه چجور ادما باید به خودشون این اجازه رو بدن درباره چیزی که نه تحقیق کردن نه تجربه کردن نه سوادشو دارن نظر بدن

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

خب اگه برات حرفشون مهم نیست چرا از تصمیمی که داری باهاشون صحبت میکنی

من صحبت نکردم عزیزم. توی تاپیک هم گفتم طبق چیزی که شنیدن. پدر مادرم گفتن. وقتی من دارم میرم چطور میشه مامان بابام به خانوادشون اطلاعی ندن

راست میگن خب

بری اونجا ب بدبختی و نداری بیافتی ،اوار رو سر اینتا میشی ک ریال بفرستین یورو کنم

اینا ن سواد دارن ن تجربه ولی میدونن 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

تاثیری روم نداشت اما ناراحت شدم از اینکه چجور ادما باید به خودشون این اجازه رو بدن درباره چیزی که نه ...

طبیعیه از اینا زیاد پیدا میشه باور کن خیلیاشون حسودی میکنن از عمد همچین حرفایی میزنن پایینی فلانه بمانه یا چهاتا دری وری میگن اگر نظر منو میخوای هیچوقت اهدافت رو به کسی نگو اگر نیاز به مشورت داری تاکید میکنم تاکید میکنم از کسایی که تجربه مهاجرت دارن یا امسال اینا نظر بخاید

کاربر آقا هستم
تاثیری روم نداشت اما ناراحت شدم از اینکه چجور ادما باید به خودشون این اجازه رو بدن درباره چیزی که نه ...

تاثیر نداشتن یعنی ناراحت نشدن و کار خودتو کردن . 

این مردم کارشون دلسرد کردنه. بی خیالشون خداروشکر کلی دوست خوب و هم هدف داری . من گاهی دوستامم حسادت میکنن یا حسرت . پس به چیزا و آدمای  خوب فک کن و کار خودت انجام بده . 

راست میگن خببری اونجا ب بدبختی و نداری بیافتی ،اوار رو سر اینتا میشی ک ریال بفرستین یورو کنماینا ن س ...

عزیزم سنتو دیدم جوابمو پاک کردم. حق باتوعه اوکی

تاثیر نداشتن یعنی ناراحت نشدن و کار خودتو کردن . این مردم کارشون دلسرد کردنه. بی خیالشون خداروشکر کل ...

برای شخص خودم ناراحت نشدم. برای این ناراحت شدم که چرا جامعه ما یا حداقل فامیل های ما بی فرهنگ هستن. البته واقعا برای همینم نباید ناراحت شد. چیزی که تغییر نمیکنه دیگه حرص خوردن نداره. حق باتوعه

برای شخص خودم ناراحت نشدم. برای این ناراحت شدم که چرا جامعه ما یا حداقل فامیل های ما بی فرهنگ هستن. ...

اره عزیزم آدم شاید انتظار نداشته باشه حتی ناراحت شه همچین فامیلی داره .ولی قبلن یبار فهمیدی اینا چجورن دیگه دوبار نباید سر یه چی تکراری ناراحت شی . 

انقد چیزای قشنگ پیش روته برا شکرگذاری و حال خوب که بهشون دقت کنی .‌

عزیزم از ته دل میگم مبارک باشه مهاجرت پیشاپیش . سفرت بخیر امیدوارم لذتشو ببری  . 

چون وقتی شما یه تصمیم و هدفی داری و خودت بالا و پایینش کردی همه جوانبو سنجیدی ومیدونی راه درست کدومه نباید به کسی بگی تا وقتی رسیدی به هدف و موفقیت بعد بگی، از قدیم میگفتن هدفتو به کسی نگو خراب میشه .تصمیمتو گرفتی پس فکر نمیکنم بازگو کردنش درست باشه میخوای مهاجرت کنی بکن به کسی ربطی نداره یعنی فامیل که بشینی بگی میخوام برم .وقتی رفتی از اونجا ویدیو کال بزن بگو اینجام حالمم خوبه.