2777
2789
عنوان

به نظرتون جهش رتبه کنکور از صدهزار تا زیر ده هزار منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره میشه 

خب وقتی نخونده میری سر جلسه چه اسون باشه چه سخت باشه فرقی به حالت نمیکنه و ۱۰۰ هزار میشی

ولی وقتی تلاش کردی حتی سختم باشه به نفعته چون همه نمیتونن جواب بدن تو یکم که جواب میدی برات کلی تراز میاره

به جای فکر کردن سعی کن تا میتونی درس بخدنی و تست بزنی و ریلکس باشی 

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
اره میشه خب وقتی نخونده میری سر جلسه چه اسون باشه چه سخت باشه فرقی به حالت نمیکنه و ۱۰۰ هزار میشیولی ...

خیلی سعی میکنم ولی کمالگرایی هم اذیتم میکنه 

ی روز حالم‌بد باشه چندساعتشو نخونم کلا خودخوری میکنم همش ب خودم بد و بییراه میگم 

عزیزم من یادمه شما پرستاری قبول شدین 

پایه درسی تون 

مدتی ک خوندین و شروعتونو میگین بی زحمت

شدی ۸هزار؟چطور خوندی چکارا کردی پایه ات ضعیف بود؟

اره ۸ هزار منطقه دو شدم خودم از یازدهم شروع کرده بودم به خوندن ولی بخاطر اینکه مدرسه ی ما بدترین مدرسه ی شهر بود و اعتقاد خانواده این بود اگر آدم درسخون باشه هرجا باشه میتونه رتبه ی خوبی بیاره فقط خودخوان میخوندم و مدرسه مارو تا ۲ نگه می‌داشت برای درس هایی مثل تاریخ و دانش خانواده و امتحان سخت می‌گرفت و اینکه اجازه نمی‌داد داخل خونه درس بخونیم نیاییم مدرسه منظورم اینکه با اینکه از یازدهم شروع کردم بخاطر این مسائل از خیلی ها عقب تر افتادم و پایه هم خوب بود نه عالی بود نه بد من دروسی که مشکل داشتم مثلا زیست یا اینکه با اینکه ریاضی قوی بودم یکسری مباحث مشکل داشتم همونا رو از یه موسسه تدریس میگرفتم اگر اشتباه نکنم حرف آخر بود اگر میخواید شما تهیه کنید نگاه کنید با کدوم استاد بیشتر براتون بهتره اونو نگاه کنید ولی اگر ارتباط برقرار نمی‌کنید مدرس بگیرید خیلی بهتره من برای زیست واقعا مشکل اساسی داشتم

خیلی سعی میکنم ولی کمالگرایی هم اذیتم میکنه ی روز حالم‌بد باشه چندساعتشو نخونم کلا خودخوری میکنم همش ...

دقیقا وحشتناک ترین چیز موقع کنکور که اکثرا درگیر میشیم همین کمالگراییه 

من الان با همکلاسیام که صحبت میکنم همه درگیرش بودن و ازش ضربه خوردن 

برای خودت برنامه داشته باش و این برنامه طوری باشه که بتونی انجامش بدی و حتما وقت برای استراحت و تفریحت هم داشته باش . من خودم رتبه ام ۵۰ هزار شده بود و شرایط خیلی بدی داشتم پایه درسیمم متوسط بود خیلی درسا رو واقعا هیچی بلد نبودم 

یک ماه و نیم اخر به فکر افتادم که یکاری کنم حتی ازاد هم قبول بشم راضیم . ولی مهم ترین چیزی که کمکم کرد این بود که اشتباهاتم رو قبول کردم و با خودم کنار اومدم که این زمانی که دارم نمیتونم انتظار رتبه خیلی خوب داشته باشم و باید هر چی میتونم رتبمو خوب کنم ولی عالی نمیشه ( یعنی همون کمالگرایی رو کنار گذاشتم با این که زمان کمی داشتم اما تفریح و خوابم رو کم نکردم و توی روز ۷ تا ۹ ساعت خوندم ریلکس و بدون استرس ) و این که واقعا روز کنکور خوب بودم هیچ کاری با نتیجه نداشتم و تمرین هایی که توی ازمون های جامع داشتم رو پیاده کردم . فکر کن با این که چند روز بود خونده بودم و خیلی مباحث کمی بلد بودم ازمون جامع میزدم و تست کنکور حل میکردم چون وقت نداشتم .اونا خیلی کمکم کردن‌. و شب کنکورم دیگه به خودم گفتم من تلاشمو کردم و به اندازه تلاشم نتیجه میبینم. همین که روز کنکور بدون استرس بودم و حالم خوب بود منو نسبت به بقیه جلو انداخت.بعدم انتخاب رشته خوبی کردم و پرستاری ازاد قبول شدم که واقعا راضیم . خداروشکر.

صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
دقیقا وحشتناک ترین چیز موقع کنکور که اکثرا درگیر میشیم همین کمالگراییه من الان با همکلاسیام که صحبت ...

خیلیم عالی عزیزم موفق ترین باشی همیشه دمت گرم دختر عالیه همیشه بدرخشی❤ممنونم  ازت گلم

دقیقا همین ارامش خاطر و استرسی نبودن خیلی ادمو عقب میندازه من روز کنکور جلو در حوزه گریه میکردم عجیب حالی بودم انگار یاد تک تک روزایی که کم کاری کرده بودم افتادم💔

گلم شما فیلم هم میدیدی برا دروس؟ من دوسالی ک درسنامه خوندم اصلا نمیتونستم ی تست درست بزنم الان فیلم فرهمند برا زیست ،فراهانی شیمی ،فیزیک یحیوی  و ریاضی کرمی میبینم خودم حس میکنم در مقایسه با قبل بهتر شدم تست های درست بیشتر شده و تحلیل تست بهتره ولی میبینم بعضیا میگن فیلم ببینی قبول نمیشی دودل شدم شما با این موافقی؟

عزیزم برا منم  با دل پاک ات دعا کن از باتلاق وحشتناک کنکور خلاص شم سال ب سال سخت تر میشه ❤🌱

فیلم های الا هم واقعا خوب بودن مخصوصا زیست جلال موقاری واقعا عالی بود من ازش استفاده کردم و تو همون ...

قبلا که دبیرستان بودم استاد موقاری میدیدم بی نظیره 

ولی الان فرهمندنیا میبینم حس میکنم ارتباط بیشتری میگیرم

و من یکیو میشناسم که از ۸۰ هزار منطقه سال بعدش رتبه شد ۱۵۴ منطقه و الان دندان بهشتی میخونه 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی بی دلیل قبول نمیکنم پیشاپیش عذر میخوام پس اگر سوالی از من داری حتما بهم اطلاع بده دوست عزیزم که مبادا شرمند بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

بیشتر ببینید