2777
2789
عنوان

چه آیه ای از قرآن دلت رو لرزونده🥺💘

| مشاهده متن کامل بحث + 19509 بازدید | 1118 پست

اولین آیه جز ششم،تو سوره نساء

ازدواج کردم اقوام شهرم خیلی اذیتم میکردن..منم به زنداداشم گلایه میکردم..تا قبل اون آدم اهل غیبتی نبودم.

وقتی چشمم به این آیه افتاد که ...خدا دوست ندارد صدای شما به بدگویی از هم بلند شود..

یه حالی شدم،برگشتم به حال سابقم و با وجود اذیتای اونا غیبت نکردم.

حالم بهتر شد...البته کرونا اومد و یه سری رابطه ها کمرنگ شد،آزار اونام کمتر شد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من زمانی که میخواستم بچه سومم رو سقط کنم مادرشوهرمم و شوهرمم موافق بودن فرداش که میخواستیم بریم سقط از شی خوابم نمیبرد صبح از قرآن استخاره کردم معنیش اینجور بود که خودت قاتلی وهمدستاتم گناهشون از تو بیشتر و خدا هیچوقت نمیبخشتت.تا الانشم من اون آیه رو دیگه از تو قرآن نتونستم دیگه پیدا کنم.با اینکه اصلا اعتقادی به استخاره نداشتم ولی بعضی جاها باید آدم اعتقاد داشته باشه بد نیست

دوستای گلم میشه واسه باردار شدن منم دعا کنین.. شاید دعای یکی تون در حقم گرفت🙏🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
بیشتر ببینید
باشه تو عمرت دیدی زنی مرد رو منع کنه؟ ولی برعکسشو فراوان دیدی تمام این حقوق چرتوپرت به درد نخوری که ...

شما اول میگی حقی قائل نشده 

بعد که میبینید، اسلام  حق قائل هست 

هم برای زن و هم مرد 

بهانه میگیری که اجرا نمیشه !

خوب این اجرا نشدن به ضعف ما بستگی دارد 

به عملکرد ما ، ربطی به حکم خدا نداره ..

وقتی خدا فرمود با زنان به شایستگی و معروف 

برخورد کنید 

اگر مردی حقوق همسرش رو پایمال کرد 

ربطی به خداوند داره ؟!!!!!!!!!!!!

آیا خدا جز قسط ، عدالت ، مساوات 

گذشت ، فرمانی داده ؟!

شیر بها ، نفقه ، مهریه ، ارث و اجرت مثل ..

جز حقوق لاینفک خانم هست .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
من زمانی که میخواستم بچه سومم رو سقط کنم مادرشوهرمم و شوهرمم موافق بودن فرداش که میخواستیم بریم سقط ...

عزیزم چی شد عمل کردی به قران وسقط نکردی؟

میشه برا تنها برادر ازدست رفتم صلوات بفرستید.ممنون.
خب شاید عربیه و برا عرباست براما نیست قرانو کامل خوندی؟ خودشم گفته این کتاب برا عربه و هر خطه ای پیا ...

نه متاسفانه کامل نخوندم 

ولی خیلی جاها توی قرآن یا ایها الناس اومده یعنی برای همه ی مردمه

یا مثلاً گفته بهترین شما نزد خدا با تقواترین شماست منظورش به اعراب بوده که خودشونو برتر میدونستم از عجما

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آره دیگه زن کشتزاره پول میگیره فقط وظیفش دادن و زاییدنه حضور موثر دیگه ای نداره همه چیز برا مرد هست ...

شما چندین سوال به طور مختلف مطرح میکنید 

بدون این که به خودتون فرصت تحقیق در مورد شبهات تون رو بدید ، فقط با تکبر و خود خواهی احکام رو تخطئه میکنید ...

که هر کدام این ها نیاز به توضیح مبسوط داره 

که در این مَقال نمی‌گنجد .

اولین تهمتی که زدید این که در اسلام میشه تجاوز کرد به زنان در جنگ !!!!

هیچ کجای قرآن ازدواج زوری و اجباری و تجاوز به زنان اسیر مجاز شمرده نشده ،زیرا ازدواج یک امر هست با توافق و تراضی ،رضایت دو نفره 

زنان غیر مسلمانی و کافری که (با پای خود به میدان آمده اند نه این که در شهرشان اسیر بشوند )به منزله طلاق از شوهرشان حساب میشود که به محض اسارت از تعلق ازدواج سابق در می آیند ..

که در این صورت با گذشت عده ازدواجِ سابق 

میشه با آن ها در صورت تمایل ازدواج کرد و یا مثل کنیز باقی بمانند ...که رضایت و پرداخت مهریه این زنان همیشه در زبان افراد شبهه افکن سانسور میشود ..یعنی همان رضایت شأن مهم هست و مهریه به آنان تعلق گرفته میشه 

خداوند ازدواج با زنان که همسر دارند را حرام اعلام کرده 

و همچنین ازدواج با زنان مشرک حرام است (آیه ۲۲۱ بقره)

براین اساس اسیر زن ابتدا باید به رضایت خود و قلبا و عقلا شهادتین گفته و مسلمان شود و در صورت تمایل با وی ازدواج شود. چرا که ازدواج با زنان مشرک حرام است(بقره ۲۲۱)

قرآن حتی از وادار کردن کنیزان به نکاح خلاف میل آنها نیز نهی می کند (نور)

(حالا اگر مثلأ عده می‌خوان به زور تهمت بزنند و یا افرادی مثل داعش که گروهی افراطی و خطا پیشه هستند خلاف این عمل میکنند بحث علی حده ای هست )

شهربانو دختر یزد گرد سوم بعد از این که به اسارت مسلمانان در آمد خود امام حسین ع رو به همسری انتخاب کرد و حضرت سجاد ع و سایر اهل بیت از نسل این بانوی بزرگوار هستند .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
باشه تو عمرت دیدی زنی مرد رو منع کنه؟ ولی برعکسشو فراوان دیدی تمام این حقوق چرتوپرت به درد نخوری که ...

میشه کسی که خودش آفریده  ، حق رو ندونه و مخلوق بدونه؟

اسلام دین خود خالقه ، کاملتر از اون قابل تصور نیست از نظر منطقی

اینکه توهین میکنید به دین ، معنیش اینه که ناقص فهمیدیدش