2777
2789
عنوان

چه آیه ای از قرآن دلت رو لرزونده🥺💘

| مشاهده متن کامل بحث + 19723 بازدید | 1119 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

داشتم با ذوق آیه های زیبایی که ارسال شده رو از آخر به اول می خوندم دیدم تعداد زیادی از صفحات شما یک‌ ...

سلام عزیزم 

یکی از کاربر ها یه تاپیک زیبا و مفید زده بود 

من فقط چند تا صفحه پست گذاشتم 

تا تاپیک ایات قران داغ ترینها باشه 

تا کاربر هایی که دوست دارن تاپیک رو ببینن 

شاید برای من و خیلی از کاربر ها تلنگری باشه 

از صفحه اول تا 36 

و از 44 تا اخربن صفحه همه آیات زیبای قران هست 

نیت من این بود

ولی مثل اینکه شما رو ناراحت کرده

اگر این کار من حقی از شما ضایع کرده حلال کنید 

موفق باشید 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
چرا اصلا مرد باید به زن خرجی بده. کسی که خودش پول نداشته باشه محتاج میشه بی شخصیت میشه حق حرف زدن ند ...

ربطی نداره اصلا حرفاتون به هم دیگه

ببینید یک زن میتونه شغل داشته باشه اما وقتی نداشته باشه طبق قانون و شرع همسرش وظیفه شه که حتما نفقه بده این یک بعدشم اگر یک خانم با یک اقایی ازدواج کنه که شعور این رو نداشته باشه که تفقه حق زنه و بخواد منت بزاره یا حتی نده بخاطر انتخاب اشتباه اون خانمه،  در ضمن چرا سعی میکنید همه چی رو گردن خدا و اسلام بندازید خیلی واضحه که یک نفر اگر شعور نداشته باشه که نفقه حق زنه پس این دیگه ربطی به خدا و اسلام نداره

ربطی نداره اصلا حرفاتون به هم دیگهببینید یک زن میتونه شغل داشته باشه اما وقتی نداشته باشه طبق قانون ...

نفقه خیلی محدوده. اینکه شما بخوای محصول پوستی بخرید. لباس مجلسی بخرید خوراکی و تنقلات خاصی یا اصلا برای خانوادتون هدیه ای بگیرید و خیلی چیزهای دیگه. جزو نفقه نمیشه. نفقه نمیگه زن رو بفرست کلاس یا باشگاه یا ماشین بهش بده رانندگی کنه. اگر مرد لطف کنه برات انجام میده که اونم اگر اختلافی پیش بیاد میتونه به روت بیاره و منت سرت بذاره چون وظیفش نیست. بیشتر راجع به نفقه تحقیق کن.

نفقه خیلی محدوده. اینکه شما بخوای محصول پوستی بخرید. لباس مجلسی بخرید خوراکی و تنقلات خاصی یا اصلا ب ...

ببینید بعضیا نمیدونن بقیه بهشون میگن متوجه میشن،  اما بعضیا نمیخوان بدونن و هرکس هر چیزی رو بهشون بگه یه بهانه میارن چون نمیخوان بفهمن....