2777
2789
عنوان

شیشه خوردن بچه

238 بازدید | 22 پست

مامانا بچهاتون تا چند وقتگی،شیشه خوردن؟؟

من پسرم تا ۱۸ شیر خوردمو خورد.بعد از ۱۸ تا دوسال و دوماه شیرخشک خورده.

تا الان ک ۳۰ ماهشه شیشه میخوره شیر پاستوریزه.ضرری داره؟؟وقتی جایی باشیم شیشه رو یادش میره یا خیلی خیلی کم یادش میاد.

خوراک درستی هم نداره.مثلا دو لقمه ب زور بهش غذا میدم همون لحظه بلند میشه میگه شیشه.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۹ ماهگی کلا از شیر گرفتم پسرمو الان ۲ سال و چهار ماهشه گاهی تو شیشه آبمیوه میخوره😅اما بهش وابست ...

پسر منم مثلا دوغ و میگه بریز تولیوان.لیوانم میخوره ولی شیشه هم دوست داره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من پسرم سه سالشه‌‌ . فقط شبا و صبحا بهش شیر میدم با نبات. اونم توی شیشه شیرش فقط میخوره

نه خداروشکر دیگه شیرین نمیکنم و نخواهم کرد.حتی چایی رو تلخ خورده ک خوشش نیاد.ولی مثلا مادرشوهرم پدرشوهرم با شکلات فراوون از خجالتم درمیاد

عزیزم ترسیدم فکر کردم می گید شیشه خورده!!!

🤣🤣ببخشید .واقعا حواسم نبود من فکرم تو شیشه خوردنه فقط

دیگه شیر رو باید تو لیوان نی دار بخوره

نی دار واسش گرفتم نی ش بزرگه.خودم ب زور مک میزنم🤣بچه م نمیتونه..مگر اینکه یکی دیگه بگیرم

تا ۵ سالگی میخوردن بچه های من بعد اون خودشون دیگه نخوردن

نمیدونم انشاالله از سر اینم بیفته.من مشکل ندارم اطرافیان گاهی حرفی میزنن