2777
2789
عنوان

چه آیه ای از قرآن دلت رو لرزونده🥺💘

| مشاهده متن کامل بحث + 19733 بازدید | 1119 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معنی

ای نفس مطمئن ،برگرد به سوی پروردگارت درحالی که راضی و خشنود هستی این آیه رو خطاب به بهشتیان میگن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چون زن تو اسلام کشتزاره

یعنی چی ؟؟

ببین قرآن عربی هست و بعضی معانی قرآن واقعا معنی لفظی هستن در حالیکه باید عرب زبان باشی تا مفهوم اصلی رو بفهمی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
به جز یکی الا دوتا که ذکر کردید باقی حقوق اجتماعی هست که باید توافق کرد حتی شما حق طلاق رو هم میتونی ...

من میتونم تمام حقوقمو قبل از عقد از همسرم بگیرم بله درسته 

ولی حرف من این نبود 

حق ها رو بصورت قانونی نمیشه داشت باید به زور گرفت 

این حق هارو اسلام به زن نداده 

برای خروج از کشور هم شما تا وقتی شوهرت اجازه نده حق نداری بری این قانونه اسلام

ببین خانم من میتونم از الان تا فردا صبح روبروی شما بشیم و بحث کنم تو هر موردی هم تا دلت بخواد اطلاعات دارم مطالعه کردم ولی نه تنها با شما بلکه با هیچکس این کارو انجام نمیدم هم حالا از نظر عصبی ظرفیتشو ندارم هم اکثرا رو مذهب تعصب دارن دنبال آگاهی نیستن هدفشو مقابله و بعضا توهینه هم اینکه مذهب و اعتقاد شما هرچیزی که باشه نه سودی برامن داره نه زیان پس هرکس به هرچی دلش میخواد اعتقاد داشته باشه 

غمگین نباش ما او را به بازمی‌گردانیم💚دقیقا هم همین شد

چی شده بود مگ 

ببخشید البته اگ جسارت نباشه 

چون یبار یه ایه با همین مضمون ب چشمم خورد وقتی قران رو باز کردم 

ولی شروع کردم از اول داستان قرانی رو  خوندم  و دیدم ربط نداره به بازگشت کسی که من متتظرم 🤦‍♀️

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
چی شده بود مگ ببخشید البته اگ جسارت نباشه چون یبار یه ایه با همین مضمون ب چشمم خورد وقتی قران رو باز ...

عزیزم حتما نباید کل آیه مربوط باشه که 

همون که اول این جمله به چشمت خورده خودش خیره

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

سوره مريم, آیه 15 

سلام بر او روزی که زاده شد، و روزی که می میرد، و روزی که زنده برانگیخته می شود.

هربار میخونمش قلبم می لرزه. حس میکنم خود خدا داره باهام حرف میزنه.🥰 

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

بیشتر ببینید
اول اینکه اینا درصورتی هست که شوهر خیلی کارها کنه مثلا به شوهر گفته شده کل خرجی زن با تو هست.زن هم د ...

آره دیگه زن کشتزاره پول میگیره فقط وظیفش دادن و زاییدنه حضور موثر دیگه ای نداره همه چیز برا مرد هست حالا بگذریم اینا خرج مرجارو بیخیال چرا دیمون نصف مرداست؟ چرا از بیضه چپشون بی ارزش تریم؟ چرا حق طلاق نداریم؟ چرا حق اشتغال و تحصیل نداریم؟ چرا حق خروج از کشور نداریم؟ چرا بدون اجازه شوهر هیچ کاری حق نداریم انجام بدیم؟ چرا حق حضانت بچه ای که زاییدیم اونهمه درد و بدبختی کشیدیم به دنیاش آوردیم شیرش دادیم رو نداریم؟ چرا تا هفت سال برا ماست بعدش برا مرد؟ فکر نمیکنی برا اینه که تا هفت سال نگهداریش سخته وگرنه اونم بهمون نمیدادن؟ چرا تو قرانتون مرد حق داره زن رو بزنه؟ چرا مردا کنیز داشتن باهاشون میخوابیدن ؟ اصلا چرا مرد چهارتا زن عقدی و چهل تا صیغه ای میتونه داشته باشه؟ مگه زن فقط یه واژن برای سک.س و یه دهن گشاه برا خوردنه که مرد اگه بتونه تامین کنه میتونه چلو پنج تا داشته باشه؟ عزیزم شما تو این دین آدم حساب نمیشی حالا هی طفره برو هی خودتو گول بزن 

راستی چرا تو اسلام مردا میتونستن به زنایی که شوهرشون تو جنگ مرده بود تجاوز کنن؟ 

به این قانون توجه کنید 👇شوهر مى تواند با تأیید دادگاه زن خود را از اشتغال به هر شغلى که منافى مصالح ...

باشه تو عمرت دیدی زنی مرد رو منع کنه؟ ولی برعکسشو فراوان دیدی 

تمام این حقوق چرتوپرت به درد نخوری که اسلام به زن داده در عمل دیده نمیشن 

کیو دیدی پول شیر بگیره؟ کیو دیدی کنیز داشته باشه؟ اینا اصلا محالن  مگه میشه من به جگرگوشم شیر ندم بگم پولشو بده 

مگه بچه مال مرده که من پول بگیرم؟ مگه من برده ی بچه ی اون مردم که پول بگیرم؟ بچه خودمه 

مگه میشه شما کل عمرت تو خونه کار نکنی؟ کیو دیدی دست به سیاه و سفید نزنه؟ مزخرفن اینا عزیزم دل خوش کنکن 

واقعیت اونهمه حقوق اصلیه که به مرد دادن 

یعنی چی ؟؟ببین قرآن عربی هست و بعضی معانی قرآن واقعا معنی لفظی هستن در حالیکه باید عرب زبان باشی تا ...

خب شاید عربیه و برا عرباست براما نیست 

قرانو کامل خوندی؟ خودشم گفته این کتاب برا عربه و هر خطه ای پیام آور خودشو داشته