2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم این خواستگارمو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1348 بازدید | 101 پست
عاقل هستی اما مشکل اصلی ضعف بودنت اونقدر ا. هم سخت نیست این قضایا تو پیچده کردی افسار مغزت بهت فشا ...

اره خودم مقصرم

باید خودمو سرگرم یه کاری کنم 

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

خیلی خوبی تو دختر باید خیلی رو خودم کار کنم

دیگ از من بدتر نیستی ک رفتم مستقیم ب یه پسر ابراز علاقه کردم و اون بعدش تا تونست خوردم کرد. ازم فاصله فیزیکی میگرفت، رفتارش باهام عوض شد، بهم گف حسی بهت ندار، گفت تو دچار سوءتفاهم شدی انگار، گفت میخام برم دیگه دوس ندارم نگام کنی و هزار تا مزخرف دیگه‌. منم تا مدتها فک میکردم مشکل دارم ولی الان فهمیدم طرز فکر اون مشکل داشت و اون آدم مناسب من نبود. اینو بدون بعضی چیزا دردناکه ولی درس دارن. هر آدمی میاد تو زندگیت برات یه درسی داره

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگ از من بدتر نیستی ک رفتم مستقیم ب یه پسر ابراز علاقه کردم و اون بعدش تا تونست خوردم کرد. ازم فاصل ...

دقیقا 

درد داره ولی یاد میگیری آدم تهش😭

مرسی از حرفات عزیزم خیلی دلگرمم کرد

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

دقیقا درد داره ولی یاد میگیری آدم تهش😭مرسی از حرفات عزیزم خیلی دلگرمم کرد

من تا یک سال حالم بد بود. هنوزم یادم میاد بهم میریزم ولی با منطق فکر میکنم و هر بار برام یاداوری میشه ک صلاح نبود و اون لیاقت نداشت. اینم لیاقت تورو نداشته. 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

چرا دخترای ما اینقد عزت نفس شون پایینه خدایا بشون کمک کن اینقد این بچه ننه ها را بزرگ نکنی لطفا چرا اینقد دخترای خوب وقشنگ خودشون را دست پایین میگیرن اون وقت دخترای سلطیه میرن هفت قلم آرایش میکنن عمل میکنن. عزیزم من هر دختر خوشگلم دیدم نجیب خانم قشنگ عزت نفس نداره چرا آخه بعدم میان برا پسرایی که هزار بار از خودشون پایین ترن عزا میگیرن یکی بود فرشته بوده دختره خواستگارش یه شکم گنده بی خاصیت بی ادب بی پول مریص روان‌ی بود اصلا خواستگارش اصلا دختره را آدم حساب نمی‌کرد این. دختره خانم خوشگل نجیب مودب وای خدا دختره داشت خودش را میکشت براش، من تعجب کردم متوجه شدم طرحواره داره عزت نفس نداشت دختره هیچی برعکس پسره هیچی نداشت دست خالی میگفت مهریه نمیدم خونه ندارم ماشین ندارم پسره اعتماد به سقف داشت فکر کرده بود تام کروزه

اره خودم مقصرمباید خودمو سرگرم یه کاری کنم

هی اسی پسر به من قول ازدواح داد اما بخاطر اینکه اون دوران عمل کیست کردم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد من ناراحت شدم اما اگاه شدم بعد ۷ سال خودم خواستم ازدواح کردم الان بخدا دخترم ماشاالله داره هر وقت دخترم ببینه تو حسرت  بیخیال دنیا دوروز ارزش ناراحتی یوخدی

اره خودم مقصرمباید خودمو سرگرم یه کاری کنم

اونقد که برا اون انرژی گذاشتی عزیزم برا خودت وقت بذار ول کن این پسرا را این نره خرها را بچسب به زندگیت به عزت نفست به رشد کردنت چنان رشد کن که هزار تا بهتر این برا ازوداج بات به دست پات بیفتن منم عین شما بودم بدتر بودم بخدا هنوزم دارم رو خودم کار میکنم از بس زدن تو سرما این طو. شدیم 

دقیقا درد داره ولی یاد میگیری آدم تهش😭مرسی از حرفات عزیزم خیلی دلگرمم کرد

کاس پیشت بودم تا اون موهات میکشیدم چرا میگی درد داشت د

خدا بندش با درد لاعلاج بیماری امتحان نکن  تو داری مسئله رو بزرگش میکنی تسی

پسرای ایران جنبه ندارن کافیه بفهمن یه دختری اونا را بخاد وای دیگه خدا را بنده نیستن منم دانشجویی از یکی از دانشجوها خوشم می‌آمد رفتم بش گفتم اگه بدونی چه کار کرد دیگه طاقچه بالا گذاشت که من توبه کردم دخترا رو عزت نفس تون کار کنید غرورتون بخدا عزت نفس تون مهمتره ازدواجه بخدا میگم. منم تجربه نداشتم بعد که پسره بگه نه داغون میشی. بعدا شرمنده خودتون میشی همش، گفتن مرد نیازه زن ناز. بذارین اونا برا بدست آوردن شما بجنگن فردا اگه هم ازدواج کنی میزنن تو سرتون میگند تو بودی اومدی دنبال من. همون که من نامزد کردم همین طو شد دیدم داره از الان میکوبه تو سرم خودم بهم زدم 

چرا دخترای ما اینقد عزت نفس شون پایینه خدایا بشون کمک کن اینقد این بچه ننه ها را بزرگ نکنی لطفا چرا ...

❤❤❤❤

مرسی از حرفات عزیزم 

ای کاش یه خواهر مثل شما داشتم

اونقد که برا اون انرژی گذاشتی عزیزم برا خودت وقت بذار ول کن این پسرا را این نره خرها را بچسب به زندگ ...

دقیقاااااا

کاس پیشت بودم تا اون موهات میکشیدم چرا میگی درد داشت دخدا بندش با درد لاعلاج بیماری امتحان نکن تو د ...

🙏🏻❤❤❤

درست میگید من خیلی گنده اش کردم