2777
2789
عنوان

خانمای حاضر جواب بیاید جواب این جاری احمقم چی بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 75 پست

ب نظرم چیزی نگو اگ هم بحثش پیش اومد بگو در شان من نیس بخام راجب این چیزا صحبت کنم و شخصیت من بیشتر از این چیزاس امیدارم اونام خوشبخت بشن و به پای هم پیر شن، موقعی ک از اونا حرف میوفته یا با جاریت حرف میزنی با چشمای آروم و خوشحال ک از ته قلبته انگار راجبشون صحبت کن و اگگگ حرف خواهر زادت شد راجب خوبی ها و زندگی خویش و اینا بگو خودت بحثشو باز نکن چون صد در صد فک میکنن از رو حسادته ک زود حرف اونو پیش میکشی ک مقابله ب مثل کنی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه تو جواب غار غار کلاغ تو کوچه رو میدی؟

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

از کسی ک دخترشو تو سن18سالگی شوهر میده چه توقعی داری؟؟ 

سلام  من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بیشتر ببینید

عزیزم واکنشی نشون نده لطفا 

چون متوجه میشن همچین حرفی میتونه شما رو ناراحت کنه تکرارش میکنن 

اهمیت نده . ان شا الله خواهر زاده گلتون به بالاترین درجات برسه 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم