2777
2789
عنوان

بنظرتون هدف از ازدواج چیه

277 بازدید | 18 پست

واقعا گاهی با خودم فکر میکنم میگم کاش مجرد میموندم..

ادامه تحصیل میدادم میرفتم سرکار..اینکه میگن مجرد بمونی تنها میمونی و این چرندیات همش دروغه... الان خود من بعد ۱۷ سال زندگی با ۲ تا بچه تو خونه خودم غریبم...یا لااقل عاقبت ازدواج سنتی اینه... میگن زن و شوهر باید باهم رفیق باشن ولی مال ما برعکسه... اصلا ارتباطی که با سیاست ادامه پیدا کنه بنظرم بدرد نمیخوره... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون توی فطرت استان هاست.  زن و مرد بهم نیاز دارن و فقط با ازدواج میتونن شرعی و قانونی و انسانی این نیازها رو برطرف کنن 

🇮🇷   دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید

هدف از ازدواج صرفا سلب شدن آزادی خانم و پیر شدن پای بچه است موندن با یه آدم بیخود عزیزم فکر نکن فقط خودتی ما ازدواجمون سنتی نبود ولی دقیقا عین شمام

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

من سنتی ازدواج کردم از الان باهم صمیمی نیستیم بدا به ۱۷ سال دیگه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید

هر لحظه میتونی بری سرکار جونم

بله یکم ازدواج سنتی رو نمی پسندم حس میکنم اون شوق عشق و رفاقت نیس 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
بیشتر ببینید