2777
2789
عنوان

دیگه بریدم از دست شوهرم

486 بازدید | 28 پست

چی کار کنم حس میکنم طلسم شدیم آنقدر  رفتار  ضد و نقیض داره دو قطبیه 

بیکار افتاده خونه همش به من کرم میریزه منم یچیز گفتنی دعوا میشه 

ناراحت میشم گریه میکنم عصلن براش مهم نیست  ناراحتم میکنه معذرت خواهی نمیکنه 

همش میگه زده شدم آنقدر اذیتم کردی 

چرا بهم میگی سیب زمینی پیاز بخر پول ندارم 😐

حالا من عصلن کاری بهش ندارم  اون همش کرم میریزه بعدشم طلب کاره 

خودش غذا های رنگا با رنگ میخاد چند وقت پیش دعوا میکرد ک چرا یه نوع غذا میزاری برای من دو نوع غذا بزار 

الانم میگه چرا میگی سیب زمینی پیاز بخر خب من چ گوهی بخورم 

یه شب آنقدر قربون صدقه میره میگه میدونم اخلاقم بده اذیت میشم از یه ساعت بعدش باز شروع میکنه 

این رفتار رفتار یه آدم عادی نیست بخدا جن زده شده روانی شده نمیدونم

فکر کنم کلا سال جدید به شوهرا نیاخته ، شوهر من کلا سال جدید با یک آدم دیگه عوض شده !

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن این یه ساله همینه نمیدونم چ مرگشه هر روزم بدتر میشه

🥲 والا منم رد دادم ، واقعا دیگه هر چی سیاست داشتم در این باره تموم شده ! دیگه مغزم نمیکشه

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یبار میگه این چ هیکلی هست این چه قیافه ای هست  بعد میگه هیکلت در اثر زایمان اینجور شده خب  یکم شکم داری خعلیم عالی هستی 

یبار میگه خعلی خوشگلی  خعلی جذابی 

تنیدونم چ غلطی بکنم دیگه منم رد دادم

ن فقط قلیون

یه دوری توتاپیکهات زدم از روز اول عقدتون همینجوربوده سالی یکی دوبار  تاپیک زدی این چرا دوقطبیه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
یه دوری توتاپیکهات زدم از روز اول عقدتون همینجوربوده سالی یکی دوبار تاپیک زدی این چرا دوقطبیه

بخدا آنقدر با روانم بازی کرده همش فکر میکنم من کافی نیستم براش من مشکل دارم من ناتوانم در شوهر داری

مال شما چطوریه؟

اصلا اعصابم دیگه نمیکشه ، نمیدونم خودم حساس شدم یا اون عوض شده ! از اول سال که من استراحت مطلق شدم تو خونه همش یا سرکاره یا بیرونه یا نیست ، یک کار بهش میگی زورش میاد انجام بده ، همش دعوا داره ! اصلا اعصاب خرد کن شده خدا لعنتش کنه 😐 نمیدونم اینجور آدما چطور یک زن بی گناه میارن تو خونشون بعد خیلیییی راحت بی پناه ، بدون عذاب وجدان در خونه رو میبنده میره !