2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بله ومیخواستیم اینکارو کنیم خیلیا میکن اینکارو نکن خیلی دردسر داره شوهرمم یکم مخالفه

دردسرش به نظرم به خاطر تربیت و کنارآمدی فرزند هست و بحث محرم و نامحرم... چون شما شاید این چیزا برات مهم نباشه ولی فرزند دختر اذیت میشه، حتی اگر اوکی باشه این مورد گردن تون میوفته اگر مسلمون باشین. بهتره بچه زیر ۴ سال بیاری...

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
در کل به نظرم این بچه ها گناه دارن ولی کسی مجبور نیست بارشون رو ب دوش بکشهکاش از اول هرکسی نتونه بچه ...

گاهی شرایط ناخواسته پیش میاد.

مثلا خانواده ای بودن که چهارتا بچه داشتن.

پدر ورشکست شد و سکته کرد و فوت کرد. مادر به هاطر این شرایط حالت جنون بهش دست داد. و این چهارتا بچه رو هی کدوم از اقوام قبول نکردند. 😔

الحمدلله یک زوج نابارور میانسال هر چهارتا رو پذیرفتن.

خیلی از بچه های بهزیستی اینطور هستن و بچه ی سر راهی تو این دوره زمونه و با وجود دوربین تو‌ همه جا و ثبت تولد در بیمارستان و ... خیلی کم ه. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
دقیق نمی دونم ولی تاکید به خانواده ای دارن که خودش ثبات داشته باشه و متزلزل نباشه. مسائل مالی اونقدر ...

نه عزیزم باید حتمن یه ملک بنامش بزنی  یکی از همسایه هامون یه ملکی بنام بچه زد بعد این ملک وراثتی بود سرش دعوا شد یه دشمن از خدا بیخبری رف بهزیستی خبر داد اومدن سریع به همسایمون کفتن تکلیف ملکو مشخص کنید وگرنه بچرو ممکنه بگیرن هر چن ماه هم میان شرایطشو بررسی میکنن کوچکترین چیزی باشه میگیرن همش مراقبن 

نه عزیزم باید حتمن یه ملک بنامش بزنی یکی از همسایه هامون یه ملکی بنام بچه زد بعد این ملک وراثتی بود ...

چه زمانی؟

اخیرا؟

چون جدیدا دارن شرایط رو آسون‌تر می کنن.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

بچه با بزرگ شدن همراه آدم مهرش به دل آدم میشینه . شما یه جوجه پرنده هم بیاری خونه با خودت بزرگ بشه مثل بچت دوسش خواهی داشت . آوردن یه بچه از پرورشگاه فرهنگ بالایی میخاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم دوست دارم ولی جرات ندارم به همسرم بگم چون به شدت مخالفه 🥲

سوپرایزش کن ، یهو بدون خبر قبلی ببرش یه پرورشگاه نشونش بده و با هم صحبت کنید... قبلش کم و بیش آماده اش کن

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.