2777
2789
چون نه اعصاب دارم نه دیگه مخی برام مونده فقط پول نیست اون بچه رو خوشبخت کنه آرامش آسایش وغیره خیلی م ...

بیشتر دوست داشتم بدونم آدم میتونه به اندازه بچه ی خودش بهش محبت کنه یا نه

چرابایدبچه مردم بزرگ کنم ؟ اون بچه ازگوشت وخون من نیست هیچ وقت بچه مردم برای من فرزندی نمیکنه

ببخشید فضولی می کنم ولی ربطی نداره بچه داشتن به این نیست که از گوشت و خون آدم باشه بچه چیزیه که تو بهش حس مادرانه داشته باشی اونم حس کنه تو مادرشی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی از آشناهامون‌تو بهزیستی ه. میگه بچه ها باید تو خانواده باشن نه تو بهزیستی که مثل محیط اداری میمونه. هر چقدر هم پرستار بهشون محبت کنه، درک محیط خونه خیلی تو رشد بچه تاثیر داره.

واسه همین حتی بچه ای که بد سر پرست ه و موقت از خانواده گرفتنش تا شرایط خانواده درست بشه، نباید تو بهزیستی باشه و می سپرنش به خانواده های دیگه. یعنی می دونن مثلا تا دوسال دیگه که پدرش از زندان بیاد بیرون فقط پیش اون خانواده ست.

خلاصه که می که حتی اگه پول زیادی ندارید، چند تا بچه دیگه دارید و .... فکر نکنید بچه ی بهزیستی براش بده بیاد پیش شما. هر چی باشه بهتر از خود بهزیستی ه. 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

اگه بگم بله دورغه چون بچه خوده آدم از وجودتون اون نه شاید محبت مهربانی  یا هرچیز دیگه ولی هیچ وقت به اندازی بچه ی خوده آدم نمیشه دوست داشت

نه.. چون کلا از بچه خوشم نمیاد دردسر داره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

بستگی به روحیه فرد داره.

اگر بهزیستی موقع مشتوره بفهمه نمیتونن ، بهشون بچه نمیدن.

چه جالب. شرایطش چی هست؟ می تونم گوگل کنم اما اگه می دونید بگید.

دقیق نمی دونم ولی تاکید به خانواده ای دارن که خودش ثبات داشته باشه و متزلزل نباشه. مسائل مالی اونقدرها مهم نیست. 

نه.. چون کلا از بچه خوشم نمیاد دردسر داره

ملت خودشون ناخواسته باردار بشن اکثرا سقط میکنن چه برسه برن با وجود بچه خودشون از پرورشگاه بچه بیارن بخاطر هزینه و زحمت بچه داری ،بچه ی دوم خودشون نمیارن 

اونایی که میگن بله ۹۹درصد شعار میدن و هرگز همچین کاری نخواهند کرد

ببخشید فضولی می کنم ولی ربطی نداره بچه داشتن به این نیست که از گوشت و خون آدم باشه بچه چیزیه که تو ب ...

خوب من نمیتونم این حس مادرانه بابچه دگه  احساس کنم  شایدبقیه بتونن وقتی مادرمیشی خدایه غریزه توبدنت گذاشته  ناخوداگاهه 

همینجاخانمی بچه  گفت  مشکل داشته  تخمک اهدایی گرفته اماهیچ حس مادرانه نسبت به بچه نداره درصورتی تورحم ان خانم بزذگ شده بود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید