2777
2789
حالا جاشون تو بهزیستی خوبه؟ میفرستنشون مدرسه تفریح اینا؟؟ که انقدر سخت میگیرن

از نظر امکانات مادی کم ندارن ولی اصلا محبت نمیشه که باشه.

رشد بچه هم به آب و غذا نیست به محبت ه.

حتی نوازش و نگاه . 

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.
ملت خودشون ناخواسته باردار بشن اکثرا سقط میکنن چه برسه برن با وجود بچه خودشون از پرورشگاه بچه بیارن ...

والا بخدا حتی بچه بدبختو میندازن تو سطل آشغال.. خیلی سخته بخای بچه یکیو بیاری مراقبت کنی 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب من نمیتونم این حس مادرانه بابچه دگه احساس کنم شایدبقیه بتونن وقتی مادرمیشی خدایه غریزه توبدنت ...

اره خب برای هر کسی فرق می کنه یکی میتونه بهش حس مادرانه داشته باشه یکی نمیتونه

چرابایدبچه مردم بزرگ کنم ؟ اون بچه ازگوشت وخون من نیست هیچ وقت بچه مردم برای من فرزندی نمیکنه

بخاطر انسانیت..همون طور که بچه خودت دارای پدر مادر هست و خانواده.چی میشخ یک طفل معصوم‌هم تو این ببینه که خانواده داره پدر داره مادره داره و هستند کسانی که دوستش داره..چی میشه برای خوشبختی یک طفل معصوم قدمی برداریم!!!

والا بخدا حتی بچه بدبختو میندازن تو سطل آشغال.. خیلی سخته بخای بچه یکیو بیاری مراقبت کنی

همه که مثل هم نیستن.

من از این آشنامون خیلی می شنوم افرادی که با وجود داشتن چندتا بچه، میان و بچه ی بیمار رو به سر پرستی میگیرن و کارای درمانش رو مادرانه و پدرانه پیگیری می کنن.

در حالی که برای هزینه ها باید بهزیستی کمکشون‌کنه و خودشون پولدار نیستن.

از نظر امکانات مادی کم ندارن ولی اصلا محبت نمیشه که باشه.رشد بچه هم به آب و غذا نیست به محبت ه.حتی ن ...

تابحال به پرورشگاه سر زدی..دیدی بچه های ۶ ماهه قد یک بچه ی یک ماهه هستن..بعلت گرانی ک کمبود شیرخشک و بقیه مواد تغذیه ایی..

اره خب برای هر کسی فرق می کنه یکی میتونه بهش حس مادرانه داشته باشه یکی نمیتونه

بله من باخودم صادقم من نمیتونم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
ملت خودشون ناخواسته باردار بشن اکثرا سقط میکنن چه برسه برن با وجود بچه خودشون از پرورشگاه بچه بیارن ...

خب هرکی تعداد مشخصی برنامه ریزی کرده 

من خودم ۲ الی ۳ تا 

بیشتر در توانم نیست همون سومی رو هم باید ببینم موقعیت چطوره 

سفت و سخت جلوگیری خواهم کرد و اگه بازم اومد چون اهل سقط نیستم نگهش میدارم ..

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این آشنامون که می گم با موسسه بهرویش در ارتباط ه.

برای بچه های بیمار که خانواده خودشون رهاشون کرده، خانواده جایگزین پیدا می کنن.

بچه هایی دارن که مثلا اچ آی وی مثبت بوده و خانواده رهاش کرده، ولی خانواده ی دیگه ای با وجود داشتن فرزند، سرپرستی ش رو قبول کرده و کارای پزشکی ش رو پیگیری می کنه.

یا بچه هایی که نقص مادرزادی در دست و پا دارند و باید مدام عمل بشن .... 

بعضی ها دل بزرگی دارند ....

همه رو با خودمون مقایسه نکنیم. 😔

تابحال به پرورشگاه سر زدی..دیدی بچه های ۶ ماهه قد یک بچه ی یک ماهه هستن..بعلت گرانی ک کمبود شیرخشک و ...

نه عزیز اونا از کمبود نوازش هست که اینطور میشن. 😢

تا جایی که من میدونم، حتی وقتی بچه ای واگذار میشه، تا مدتی شیر هشک و پوشکش رو به هانواده حایگزین میدن.

تابحال به پرورشگاه سر زدی..دیدی بچه های ۶ ماهه قد یک بچه ی یک ماهه هستن..بعلت گرانی ک کمبود شیرخشک و ...

اتفاقاً زمان دانشگاه میبردن برای بازدید بهزیستی

بودجه شون خوبه خیرین هم خیلی کمک مالی و هدیه میارن لباسهای بچه همگی برند و مارک بود ولی خب شاید از نظر محبت کمبود باشه که اونم مربی و نگهدارهاشون هست و قطعا آدمای مهربون و دلسوز استخدام میکنن برا اینکار

کوچک بودن جثه شون بیشتر بخاطر بیماریه یا بخاطر سو تغذیه و شرایط بارداری و دنیا آمد نشون بالاتر گفتم یکی از آشناها بچه نوزاد از بهزیستی آورده بود با اینکه دست خودش بود و بهش خیلی رسیدگی میکرد ولی کلا رشدش خیلی عقب بود حتی بعد گذشت چند سال

بخاطر انسانیت..همون طور که بچه خودت دارای پدر مادر هست و خانواده.چی میشخ یک طفل معصوم‌هم تو این ببین ...

شعاردادن اسونه مهم عمل کردنشه حقیقت تلخه  بخاطرانسانیت میتونم مادی اینکارکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید