2777
2789
عنوان

خیلی امشب دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
من دیگه واقعا خسته شدم خیلی فشار رومه گاهی وقتا میگم خدا نیست نمیبینه ما 🥲

نه 

خدا همه کسمه 

هیچ شکی ندارم که هست 

ولی اون حرفاشو زده 

خودش گفته که تو این دنیا دنبال آرامش نگردید خودش گفته ما انسان را در رنج آفریدیم 

خودش گفته دنیا  سرگرمی و بازی هست 

ما جدی گرفتیم 

ما نتونستیم بیخیال باشیم 

اینجا همچی شوخی و بازی بود 

ولی 

ما جدی جدی شکستم 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میفهممنیازی نیست همیشه بخندیاتفاقا هیچ اشکالی نداره اگه خشمی داری فریادش بزنی و بعد بشینی گریه کنی چ ...

ممنونم که وقت گذاشتی 

و دلداریم دادی 

خیلی مچکرم 

چقدر خوبه که خدا شما رو آفرید ❤️

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

نه خدا همه کسمه هیچ شکی ندارم که هست ولی اون حرفاشو زده خودش گفته که تو این دنیا دنبال آرامش نگردید ...

اره ولینه ک دیگع حالمون رو خوب نکنه دیگه هیچی مثل قبل نیست خوش نمیگذره خیلی دلم گرفته،، حالا این وسط عاشقی چی بود ک کشته مرده کسی شدم ک نمیشناستم،، رشته ای تحصیل کردم ک دوس نداشتم، خونواده کم عقل دارم،،، ارزوم شده یه محبت کوچیک،، هعی خیلی درد دارم حیف نمیشه بگی مفصلن دردام مثل گره هنذفریه

اره ولینه ک دیگع حالمون رو خوب نکنه دیگه هیچی مثل قبل نیست خوش نمیگذره خیلی دلم گرفته،، حالا این وسط ...

وای که این عاشق شدن خودش صد تا درده واقعااا🤦🏻‍♀️

و تو بی‌رحم ترین آدمِ مهربانی بودی که می‌توانستم بشناسم...