2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره دیگه

یکبار خونه یکی اونقد بابا مامانم موندن حرف زدن بخاطر صاحب خانه که می‌گفت بمونید 

حواسم نبود خیار رو دستم گرفتم گاز زدم تا آخر با خرچ و خرچ انگار خونه خودمونه 

البته ۱۱ ۱۲ سالم بود مال خیلی وقت پیشه ولی خجالت کشیدم خندیدن بهم

یبارم خونه خالم میرفتیم منم گلاب به روتون باید میرفتم دسشویی

همینکه رفتیم خونشون دیدیم یاخدا خونواده شوهر خالمم هستن پیش اونا همینکه داخل خونه شدم رفتم دبلیو سی

خالم میگفت یذره صبر میکردی الان میگن نصف عمرش تو دسشوییه:)

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

بگو بگو بگوووووو🫠

همکارای شوهرم بودن و زناشون دورهم نشسته بودیم گفتن وسایلی ک توخونه استفاده نمیکنید چیه یکی گفت چمیدونم باطری فلان یکی یچیز دیگ گفت ب من ک رسید گفتم وازلین 🫠 

همشون منفجر شدن از درون 

اخه نمیدونم چرااین ب ذهنم اومد وازلین بعدا فهمیدم کاربردای دیگم داره اخه من فقط برای مرطوب کردن قوزک پا ی زمانی خریده بودم توخونمون فقط اون بی مصرف مونده

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

همکارای شوهرم بودن و زناشون دورهم نشسته بودیم گفتن وسایلی ک توخونه استفاده نمیکنید چیه یکی گفت چمیدو ...

وایییییییییییییی

من اونجا بودم سکته میکردم از خنده😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری دست دونفره 🫠