2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حموم بودم خونه مادربزرگم بعد خونه مادربزرگم از این بزرگای حیاط داره، بعد حموم ته تهههه خونس چند ساعتمونده بود به سال تحویل من رفتم حموم فکر کردم پسر خاله دختر خاله هاییم فقطبا حوله تنپوش و موهای خیش وزوزی در اومدم تو سالن دیدم سرمم داشتم با حوله خوش میکردم جلوم رو نمیدیدم با صدای بلندم داشتم میگفتم کسری برای شب حتما کباب بزنا یهو سرمو بلند کردم دیدم عمو عمه های مامانم اونجان🙂

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

خیلی بده

چ کنم فراموش کنم‌وای خدا دیگ بااونا قطع رابطه کردیم ازاون دفعه ک چشم توچشم نشم 🫠🫠🫠🫠

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کی شوهرت???🤔😶‍🌫️دارک شد که

نه دایی نفهمش یه چک زد به باا سن‌م 😭😭

حالم خیلی بد شد، شوعرم چون خیلی رفیقن و راحتن چیزی نگفت گذاشت رو حساب شوخی 

همیشه به شوعرم میگه خوب با سنی گیرت افتاده و فلان 

کاش همه مثل تو بودن ...

با خانواده دایی و خاله شوعرم رفته بودیم بیرون، بعد داییش با شوعرم همسن هستن و دایی خیلی شوخ و بی پر ...

یا خدااااا شوهرت جرش نداد؟؟ 

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

نه دایی نفهمش یه چک زد به باا سن‌م 😭😭حالم خیلی بد شد، شوعرم چون خیلی رفیقن و راحتن چیزی نگفت گذاشت ...

چقدر جنبه ات بالاست، من بودم همونو برمیگشتم یهو میخوابوندم تو گوشش

با خانواده دایی و خاله شوعرم رفته بودیم بیرون، بعد داییش با شوعرم همسن هستن و دایی خیلی شوخ و بی پر ...

واقعا بعدشو۶رت سیب زمینی ۶ست

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید
خیلی نامردی 🫠🫠🫢😂😂 خاک توسرم شوهرم‌سرشو بالانیاورد قرمز بود بقیه ام ریز خندیدن قرمز شدن از دا ...

آه آخه چرا همه انقدر منحرف شدن 😒😒😒

خوب وازلین برای همون قوزک پا و کف پا و پوست خشک و ایناست دیگه... هیچم خنده نداره، بد هم نیست 🙄

من همیشه وقتی میخام بگم کور شدم اشتباهی یه چیز دیگه میگم 

چندسال پیش عید رفته بودیم بیرون با مامانبرگ اینا 

بعد خونواده بغلیمون اتیش روشن کرده بودن خیلییی دود داشت دودش رفت تو چشمم قرمز شد و اشک شدید

منم بدو بدو مثلا اومدم ناز کنم رفتم رو زیر انداز جلو همه میخاستم بگم وای مامان کور شدم 

گفتم‌وای مامان ک.ر شدم🤣🤣🤣

جای و . ی گفتم 😂

جوون ترا میخندیدن مامان بابام دور دستو نگا میکردن 

مامانبزرگ بابابزرگمم افقو دید میزدن

من خنگولم هی میگفتم وای کور شدم اصن نفهمیدم چی گفتم بعد ۲ دیقه تازع فهمیدم جی گفتم😂😂

کاربری دست دونفره 🫠

نه دایی نفهمش یه چک زد به باا سن‌م 😭😭حالم خیلی بد شد، شوعرم چون خیلی رفیقن و راحتن چیزی نگفت گذاشت ...

چه شوهرت بی غیرتی حالم بهم خورد ،خودت حداقل به بدنت تعصب داشته باش ،میزدی تودهنش،البته اگه راست گفته باشی چون این حجم از بی غیرتی قابل باور نیست