2777
2789
عنوان

دلم این رنگ مو رو میخواد خانواده احمقم راضی نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 65 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا دانشگاه رفتن ربطی به این قضایا نداره ،، مهم شعور و درک خودت... اونجا بری مطمین باش به بهونه رفا ...

خیلی ام ربطی داره خانواده سم باید ازش دوری کرد والسلام 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

آره منظورم همونه آره هایلایت بهتره

بله خوبه منتها از ریشه انجام نده اینطوری قشنگ تر میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
هنوز خیلی بچه ای ، یه موقعی میفهمی که خانواده مهم ترین چیز و با چهار تا احمق و فحش دادن به بقیه نه ت ...

والا منکه بزرگ شدم دیدم خانواده تنها عامل ضربه بهم بودن و هستن.....فشار و محدودیت احمقانه درست نیس

هیچی قدر شاغل شدن مستقلت نمیکنه حتی دانشگاه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
من ازدواج کردم موهامو یک بار هم رنگ نکردم فقط 7 سال پیش واسه عقدم رنگ کردم ک اونم پشیمون شدم

من حتی تهش خراب کاری ام باشه اوکیه برام 

عقده شده برام 

نمیخوام حسرت اش رو بخورم

هیچی قدر شاغل شدن مستقلت نمیکنه حتی دانشگاه

بالاخره باید دانشگاه رفتم یا نه 

دانشگاه بازم به نسبت ور دل شون بودن مستقل تر ات میکنه کارم به موقعش

بالاخره باید دانشگاه رفتم یا نه دانشگاه بازم به نسبت ور دل شون بودن مستقل تر ات میکنه کارم به موقعش

مهم پوله عزیز پول ننه بابا همیشه با منت هستش خودت میدونی دیگه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
مهم پوله عزیز پول ننه بابا همیشه با منت هستش خودت میدونی دیگه

بله منم میگم با دانشگاه رفتن بهتر میشه اوضاع ام 

سم خالص ان 

نکه خیلی پول میدن خسیس ان بی پول 

حداقل برم دانشگاه یه شغلی یه مدرکی گیرم میاد

یه سوال واقعا مو خراب میشه آخه منم میخوام حالا فعلا نه شاید دراینده ولی این همه انسان انجام میدن؟؟ م ...

دکلره میسوزونه مورو 

خشک میشه،وز میشه 

اندکی تا دانشجوی پزشکی🧬،دختر کوروش بزرگ🩵تاپیک کنکوری دیدیدمنو تگ کنید لطفا