2777
2789
عنوان

دلم این رنگ مو رو میخواد خانواده احمقم راضی نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 65 پست
سر و.یس میشم که خشک مذهبی عقل ندارن کلا دهن بین هستن و از دنیا عقب

اشکال نداره فوقش یکم سرت غر میزنن. رنگ کردن مو که به مذهب ربطی نداره، بهشون بگو من هرچی گشتم آیه قرآن ندیدم که خدا بگه دخترای مجرد نباید موهاشون رو رنگ کنن

خونواده منم خیلی سنتی هستن، ولی بخوام کاری بکنم میکنم بعدش بهشون میگم.

اخه این رنگ مویی ک انتخاب کردی کلا ۱هفته می مونه ۱هفته رنگ داشتن ارزش این همه بی احترامی نداره...

خیلی ام داره آدمم 

خدا قدرت انتخاب میده این عقده ای همش زر زر دارن باهم طرز تفکر پوسیده

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه سوال واقعا مو خراب میشه آخه منم میخوام حالا فعلا نه شاید دراینده ولی این همه انسان انجام میدن؟؟ م ...

من سالهاست هر ماه مو رنگ میکنم وقتی به مو رسیدگی بشه هیچیش نمیشه، اونایی که میگن رنگ مو، مو رو خراب میکنه دوست ندارن هزینه کنن و خرج موهاشون کنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
از روش تو دهنی استفاده کنرفاقت رو من پیش رفتم جواب نمیده😅

نی نیه 

گناه دارن دلم نمیاد

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
استغفراللهادم تو تربیتش کجا رو اشتباه کنه بچش پشت سرش اینجوری حرف میزنه؟!

هیچی پایه نباشه قدیمی باشه همین میشه

هیچی پایه نباشه قدیمی باشه همین میشه

حق داری دلت تنوع بخواد یا رنگ مو یا هرچی

ولی این مدل حرف زدنت راجع به خانواده ت فاجعه س

بگو سنتین محدود فکر میکنن یا هرچی

احمق و زر زرو و...

اون بیرون خبری نیست گلم

از فامیل تا دوست و غریبه همه دوست دارن سقوطتو ببینن

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
عه چه خوبیه سوال اگه فقط جلوی مو رنگ کنیم بد میشه ازین فانتزی ها

اگر منظورت فیس فریم هست بد نمیشه فقط با یه بار شستن دیگه مثل بار اولش قشنگ نیست، چندتا لایت بلوند بهتره

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
حق داری دلت تنوع بخواد یا رنگ مو یا هرچیولی این مدل حرف زدنت راجع به خانواده ت فاجعه سبگو سنتین محدو ...

خودشون بیشتر سر کنکور هیچ کمکی نکردن سر دیپلمم همین طور پول یه کتاب نمیدن 

خودشون بیشتر سر کنکور هیچ کمکی نکردن سر دیپلمم همین طور پول یه کتاب نمیدن

چرا؟

بیشتر ببینید

ببخشید یکم تند رفتم ... 

منم 23 سالمه اما یه کاری کن بهت اعتماد کنن ... 

یه مدتی خانواده من نمیزاشت نونوایی برم اما بعد یه مدت که دیدن دختر خوبیم و خانمم خدایی ( تعریف از خود نباشه 😅😂😉 ) دیگه کاری ندارن ... مثلا خودم میگفتم‌کحا میرم با کی میرم ، چطور میرم ، کی برمی‌گردم ! 

یه جوری که اصلا وقت نمیکردن بپرسن . من یه مدت قبلش میگفتم ...

بعد یه مدت بابام می‌گفت من به تو اعتماد دارم ، جامعه بد شده پس مراقب خودت باش ... 

الآن به راحتی تنهایی میتونم برم مسافرت اما باز هم میگم کجا میرم و چطوری میرم که نگران نشن 

ببخشید یکم تند رفتم ... منم 23 سالمه اما یه کاری کن بهت اعتماد کنن ... یه مدتی خانواده من نمیزاشت نو ...

این مشکل تو رو قبلا داشتم دیگه کاری ندارن 

مشکل ام این مدل ابرو و مو هست

خب میگن دختر رو چه به درس شوهر خوبه برات😒

ای بابا

پیام نور برو بعدشم شوهر کن

بیشتر ببینید