2777
2789

لعنت به اپراتور های لیزری که وجدان ندارن و رعایت نمیکنن

منو مامانم باهم از سه چهار ماه پیش شروع کردیم جلسات لیزر رو..بعد مامانم یه علائمی پیدا کرد و رفت دکتر زنان و فهمیدیم زگیله💔خیلی گریه کردم چون خودمو تا حدی مقصر میدونستم چون به پیشنهاد من رفتیم 😭 

منم یه سری علائم دارم ک باید برم دکتر ..امیدوارم حداقل من مبتلا نشده باشم چون خیلی بیماری خطرناکیه

تا حالا شنیدید hpv خوش خیم و بدخیم باشه؟من خیلی نگران بودم و گریه میکردم مامانم بهم گفت دکتر گفته خوش خیمه و با لیزر رفع میشه..ولی ویروسش تو بدن میمونه و اگه بدن ضعیف بشه باز برمیگرده

نمیدونم واقعیتو گفت یا میخواست من نگران نشم..کسی اطلاعی داره؟هر نوعش خطرناکه؟😭😭

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاتی بود یا رولی؟

اونایی ک رولی و ژلین بیماری انتقال‌ میده 

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

خب مگ سَریه جدا برای دستگا لیزر نداد بهت؟

دستکشش رو ندیدم عوض کنه..ولی مطمئن نبودم و به روش نیاوردم

دستکشش رو به بدن همه هم میزنه

حالا از کجا معلوم ک از لیزر بوده!!؟؟ دکتر گفته ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
نگران نباش عزیزمجلسات لیزر رو ادامه ندین و درمانش کنید

باشه ممنونم

شما که کادر درمانید اطلاعی ندارید که همه نوعش خطرناکه یا نه؟

خیلی نگران مامانمم

ببخشبد اینو عنوان میکنم پدرتون ازمایش داده؟ ایشون هم یاید ازمایش بدن

نه ندادن

دکتر گفت برای مردا خطرناک نیست و اگرم دچارش بشن خودش رفع میشه

باشه ممنونمشما که کادر درمانید اطلاعی ندارید که همه نوعش خطرناکه یا نه؟خیلی نگران مامانمم

نگران نباش اینکه زود متوجه شده کافیه هشتاد درصد زگیل ها بی خطرن تازه اون بیست درصدا هم فریز یا لیزر می، کنند

😎💚🐬