2777
2789

من اصلا فکرشم‌ نمیتونم بکنم مامانم میگه داییم منو به پسر دوستش معرفی کرده ولی همش حس میکنم‌این پسرایی که کسی براشون زن پیدا میکنه زشتن و بی عرضه ان همش میگم خدایا فقط قیافش و اخلاقش خوب باشه انشالله اخه از مجردی و شرایط خونه پدری خستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سال اول به خواستگارم گفتم نه سال دوم دوباره اومدن قبول کردم شد شوهرم🤭😂

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 

اون پسرایی که یچیزی دارن  و خانوادشون دوست ندارن بچشون حیف بشه، خانواده براش دنبال زن میگردن، ولی اونی که هرجا بره ردش میکنن و عقل نداره میگن کاش یه دوس دختری داشت میگرفتیم فردا هم میگفتیم خودت خواستی😆