2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو انداختم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 7318 بازدید | 138 پست

من ی دایی دارم این طوریه اما شاهد نداریم کسی نمیاد علیهش شهادت بده چون مرد بسیار کثیف وقالتاقیه وخیلیم پسراش دیوونه ان فقط خبراش ب گوش مامیرسه و واقعا دیگه شکمم داره ازحرص پاره میشه خود خودشیطانه 

خدا چه بنده های سختگیری داره پناه میبرم به تو ای ستار العیوب

اگه منظورت از سختگیر منم که باید بگم اولا ۴ سال تحمل کردم دوما قرار نیست در مقابل هر تهمتی ساکت موند که بنده خوب خدا باشی. این خانم و مادرش که مادرشوهر من میشه از زمانی که ازدواج کردم همیشه گفتن زندایی شوهرم جونیاش دوست پسر داشته و خراب بوده و من اون زمان که تازه رفته بودم توو خونواده نگاهم به زندایی خوب نبود تا اینکه کم کم متوجه شدم عادتشونه به همه تهمت بزنن.مشخصه که اجازه نمیدم بعدها من جای اون زندایی می‌بودم. من دختر و پسر دارم فردا بزرگ شن و اگه ابن حرفهارو راجع به مادرشون می‌شنیدن  به من نمیگفتن چرا از حقت دفاع نکردی ؟ براشون سوال نمیشد چرا عمه ما گفته ما بچه های بابا نیستیم ؟؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی اشتباه کردی با دشمنان مدارا ...اگه بیرون بیاد چنان عقده ای میشه که همیشه باید ازش فرار کنی زنی ...

بازم شکایت میکنه 

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

یه عده رو درک نمیکنم

شروع کردن به نکوهش استارتر

تصورشم وحشتناکه که عمه بیاد مشروعیت برادر زاده خودشُ ببره زیر سوال

استارتر هیچی خودِ اون برادر خونش به جوش اومده دیگه

قرار نیست همیشه با دلسوزی بیجا همه چیزُ بگذرونیم که

یه وقتایی لازمه بعضیا نتیجه حرف و کاراشون ببینن

تا بدونن دنیا اونقدرم بی در و پیکر نیست

اینم شد زندگی آخه این تاپیک سراسر ناامیدی بود واقعا 😔 ماام اینجوری هستیم البته نه به این شدت ولی خب قطع رابطه ایم خیلی بد شد اینجور جاها بهتره آدم قطع رابطه کنه حالا طرف هر حرفی خواست بزنه من که دیگه نمیبینمش. و اینکه اگه تو اینستاگرام وویس اونو پخش کنی یا هرچی اونم می‌تونه بره ازت شکایت کنه هااا. 

دمت گرم اسی آفرین فقط توی تاپیکای قابلیت گفته بودی فلج شدی خوب شدی الان ؟

اره بهترم اما سنگینی پاهام هنوز از بین نرفته خیلی دکتر رفتم نهایتا بهم گفتن طلسم شدی اوایل اعتقاد نداشتم اما با چیزایی که دیدم باور کردم که توو همون تاپیک توضیح دادم 

اتفاقا خیلی ترسوئه و اصلا اعتماد به نفس ندارعبعدشم ببخشید دور از روت گوه خورده ،ازش شکایت باز داریم ...

وای همین دورو ها از همه خطرناکترن.بعضی از ما خانوما عجب قسمتی داریم،چنین خانواده هایی از کجا سر راه ماسبز میشن

اینم شد زندگی آخه این تاپیک سراسر ناامیدی بود واقعا 😔 ماام اینجوری هستیم البته نه به این شدت ولی خب ...

نه دیگه پخش نکردم تف سر بالاست. اره درست میگی قطع رابطه کنیم اما عزیزم ما قطع رابطه هم کردیم .چندین بار بهش گوشزد کردیم حتی من چند بار گفتم میبخشمت پشتم حرف زدی دیگه نکن ما خانواده ایم  اما. نه تنها بهتر نشد که دیگه به جایی رسید بچه هامو حرومزاده کرد می‌گفته من خودم براش تعریف کردم که داداشتو میپیچونم میرم خونه دوستاش.اخه آدم چقدر می‌تونه مریض باشه 

اسی چطور تونستی ثابت کنی؟؟ چطوری مدرک و سند جمع کردی؟؟ ماشاله به اراده ات یکبار برای همیشه دشمناتو ز ...

ویس داده بود برای دخترخالش که برام فرستاد پیامک هم بود به همسرم هم پیام داده بود و کلی چت جعلی برای من درست کرده بود توو واتساپ عکس منو گذاشته بود که مثلا پشت سر دیگرون به اون حرف می‌زنم که برای همون جعل هم براش جریمه بریدن..شاهد هم داشتم 

بازم شکایت میکنه

تا کی ؟؟

میفتن تو دور باطل 

قتل که نبوده 

تو اینجور موارد باید کوتاه اومد 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره