2777
2789

میشه من از حسرت نگم برعکس از چیزی ک خیلی باهاش ذوق داشتم تو بچگی بگم؟

کوچه های عریض و امن داشتیم عصر ک میشد از هر خونه ای یکی دوتا بچه میومد تو کوچه، لِی لِی بازی میکردیم دوچرخه سواری، گرگم ب هوا و قایم باشک اما بچه های امروزی از همه اینا محروم اند

دقت کنید الان اکثر کوچه ها باریک و پر از ماشینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
این انتخاب شخصی هست منکه هیچ وقت اینکارو نکردم. در زمانی که همه چادری بودن من بولیز شلواری بودم بیست ...

بله منم نگفتم همه گفتم اغلب اتفاقا منم تو پوشش اصلا محدود نبودم پدرم تحصیلکرده بودن و از طرفی  خیلی اعتماد داشت بهم تو آهنگ و .. منم متال گوش می دادم حتی با همکلاسیام کوه و کلاس شعر و همه جا میرفتیم دوران خوبی داشتم تو دانشگاه با آدمای فوق العاده ای آشنا شدم  اما بحثم فرهنگ غالب اون دوره بود فامیل و دیگران نسبت به خانواده طرف اولویت بیشتری داشتن و نه نمیتونستن بگن مردم الان خیلی بهتره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله منم نگفتم همه گفتم اغلب اتفاقا منم تو پوشش اصلا محدود نبودم پدرم تحصیلکرده بودن و از طرفی خیلی ...

بله کاملا درست میفرمایید الان بهتر شده وضع ولی خب ما سواستفاده گر نبودیم از موقعیتمون. اما جسارت نباشه بعضیا تو این دهه های جدید اگر فرصت ازاد بودن داشته باشن بسیار ازش سواستفاده میکنن.