2777
2789

مادر شوهرم خیلی کثیفه 

باور کنید هر وقت میرم خونش حالم بهم میخوره 

دیگه میزارم بره بیرون شروع میکنم تمیزکاریش 

امروزم سرکار بود بلند شدم خونشو عین دسته گل تمیز کردم 

دو مدل شام درست گردم 

گاز کثیف و پرچربیشو با اب گرم و اسکاج شستم 

کابینت و همه جارو تمیز کردم 

دیگه وقتی اومدن سفره پهن نکردم نشستم تا خواهر شوهرم پاشه 

اونم پاشد پهنش کرد غذا خوردیم 

گفتم مامان جون غذا زیاد درست کردم از همین واسه فردا نهار ببر اذیت نشی 

گفت نه نمیخوام خودم درست میکنم یچی

رفت یه غذا بار گذاشت وقتی پخت گفت وااای خستم حوصلم نمیکشه ادامه بدم(منظورش این بود من پاشم) 

منم بلند نشدم چون چند دیقه  قبلش اونو دخترش به من خندیدن یجا گفتن افغانی (درحالی که چشای من حالت افغانی های عزیزو نداره من چشام دوبرابر چشمای خودشو دخترشه ) 

خلاصه منم براش درست نکردم هی میگفت عههه حالا کی بره رب بریزه من هیچی نگفتم 

دیدم خودش با غیض رفت درستش کرد 

سر اخرم نشست گفت درستش کردم بی منت و خواهش 

لطفا بگید چیکار کنم 

شوهرم هفته بعدی میخواد ببرتم خونمون هم 10 ساعت دوره 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد خودتو کوچیک کردی و اونا رو هاردیگ خیلی کمتر کمک کنبگ کسی ب من بگ افغانی جرش میدم

زورم از این میاد همه از زیباییم تعریف میکنن 

خوده خالش گفت تو انقد قشنگی که وقتی میری خواهرم پا میشه اسفند دود میکنه 

اونوقت جلوی روم میگن افغانی 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بیشتر ببینید

تنها کار درستی که کردی این بود که پاشدی غذاشو درست کنی 

چرا این همه کارا کردی ؟ 

چرا رفتی موندی خونشون که اینجوری بی احترامت کنن  ؟ 

وقتی تمیز کاری میکردی خواهر شوهر کجا بود ؟ 

عقدی ؟

بله عقد راه دور

بیشتر ببینید
گلم، به نظرم باید بیخیال این قهر و دلخوری‌ها بشی. کارهایی که انجام دادی نشون میده که قصد خوبی داشتی، ولی احساساتت رو باید با دقت مدیریت کنی. اینو بدون که گاهی اوقات رفتارهای دیگران ربطی به ما نداره. تو در موقعیتی هستی که بهتره همونطور که خودت رو درک می‌کنی، درک کنی که شاید مادر شوهرتم به دلایل خود چنین واکنشی نشون داده. شاید باید بیشتر به نحوه تعامل با همسرت فکر کنی و موقعیت‌ها رو طوری مدیریت کنی که به راحتی بتونی روابط بهتری بسازی. به خودت فشار نیار، گلم، این مسائل معمولی زندگی هستن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید