2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 6656 بازدید | 250 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما کاملا منو درک میکنیبا این تفاوت که حتی یه داغونم نیومده خواستگاریم

خیلی میشینی تو خونه زیاد تو جامعه نیستی؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
بیشتر ببینید
واوچجوری واقعا طی العرض کردی؟ یارو ۵۰ سالش ماشین و خونه ندارع

خب خانوادم خریدن یچیز عادیه

پدرم مهندس عمران هست و تو کار ساخت و ساز هست

یکی از واحدها رو داد به من

ماشینم تازگی خرید برام 

شما بالاخره توی دانشگاهتوی محل کار ایندت در معرض پسرا هستی و پیدا میشه یه نفر

تو دانشگاه اگه یه پسر روت کارشم باشه بفیه دخترا میدوزدنش اگه بدونن😂😂

کاربری دست ۲ نفره

خب خانوادم خریدن یچیز عادیهپدرم مهندس عمران هست و تو کار ساخت و ساز هستیکی از واحدها رو داد به منماش ...

آها خب پس بگو فکر کردم خودت کار کردی.‌.. خیلی عادیه واقعا تا باشه از این چیزای عادی نسیب ما 😂😂😂

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

چون بابات پولداره،تک فرزندی،رشتت خوبه هر کسی به خودش اجازه نمزده بیاد خواستگاریت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیشتر ببینید
پس چجوری اطرافیان من همه ازدواج کردنو فقط من موندم

شاید چون تک فرزندی و موقعیتت نسبت به بقیه بالاتره هر کسی جرئت پیش قدم شدن رو به خودش نمیده

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

بابا خیلی عادیهه الان توروخودا فکر و ذهنتون رو نزارید روی خواستگار مگه چندسالته ؟؟؟؟!!

اتفاقا برای دختر همه چی تموم خواستگار کمتر شده چونکه باید شرایط خوبی داشته باشن که قدم بزارن جلو

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...