2777
2789

یکی از دوستای من قبلا پدرش با پدر بزرگم آشنایی داشت

، پدر بزرگم و برادر هاش ب شدت ادم های درست و سرشناسی هستن اینو همه میگن 

داستان اینه ک

برادرِ پدر بزرگمم ک ادم معروفی بود سال ۸۰ ب قتل رسید توسط ی ادم غریبه

الان دوستم گفت ما شنیدیم بابا بزرگت با زن برادرش رابطه داشت ، بعد ک داداشش فهمید پدر بزرگت هم گرفت داداششو کشت

خانوما این واسه خانواده ما تهمتت خیلی بزرگی هست اصلا ی چیزی در حد فاجعه

ن میتونم پیش خودم نگه دارم ن میتونم ب کسی بگم چیکار کنم از درون دارم خفه میشم 

ما خانواده با آبرویی هستیم برادر پدربزرگم شهید بود اصلا اگر مامان یا پدر بزرگم اینا بفهمن دور از جون سکته میکنن

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به دوستت میگفتی کی همچین زرمفتی زده

گفت پدرم قبلا شنیده . من خیلی حس حقارت کردم وقتی گفت

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

وا خب برو یقه دوستتو بگیر 

دعواهای ناموسی هیچ وقت پنهون نمیمونن

چطوریه بعد تقریبا25سال الان فاش شده

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

تا نباشد چیزکی...

نه اتفاقادردهان مردم همیشه بازه 

یک کلاغ چهل کلاغ هم بینشون زیاده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید
تا نباشد چیزکی...

عزیزم

لطفا قضاوت نکن و برو بیرون

دوتا مثل تو این آبروریزی هارو ب بار میارن

بیشتر ببینید

دوستت از کجا شنیده؟

مردم یک کلاغ چهل کلاغ زیاد میکنن

https://daigo.ir/secret/11139479415 رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بیشتر ببینید