2777
2789
عنوان

پشت سر پدر بزرگم ی تهمت خیلییی بزرگ و ناموسی شنیدم الان موندم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1109 بازدید | 65 پست
اسی حتما یچیزی هست شاید اینجوری ک دوستت گفت نباسه ولی بالاخرهریچیزی هستاگ مال ۲۵ سال پیشه و راست باش ...

عزیزم قاتل عموی مامانم قصاص شد ۲ سال بعد

چ چیزی هست اخه

زمانی ک عموی مامانم فوت شد بابا بزرگم تهران بود ، ما خوزستان

بابابزرگم بعد داداشش هیچوقت از ته دل نخندید هنوز بعد ۲۰ سال واسه داداشش گریه میکنه

درست نیست اینجوری گفتن عزیزم

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید
از،نظر همه خانواده شون امامزاده هستن حالا یا همچین داستانی بوده و بین مردم پیجیده اون زمان که بابابز ...

عزیزم‌ 

لطفا اینجوری بیشتر ادمو ناراحت نکنین

شما از هیچی خانواده من خبر ندارید صرفا بخاطر ۲ خط حرفی ک خوندید اینجوری نگید

ای جماعت از چه می نالید ایراد از شماست،ما به دزدان خانه دادیم همینها حق ماست،مرگ بر آن دورها گفتیم دزد در خانه بود،آخر آن خانه زیبا همین ویرانه بود،مثل زالوها تمام خون ما را خورده اند،هرچه هست و بود را آنها به یغما برده اند ، روحت شاد آریامهر عزیزم💚🦁❤️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم پس اگ اینجوره خو دهن دوستتو گل میگرفتی چرا شک داری

چون ی موضوع کهنه بود ولی خیلی عصبی شدم از قضاوتی ک شدم

در هر صورت ب خدا میسپارمشون

بیشتر ببینید

دهنه مردمو نمیشه بست منم یه روز تویه جمعی نشسته بودم یه دفعه یه حرفی درمورد مامانم گفتن کلا شکه شدم از خواهرم پرسیدم گفت  بعضی جاهاش راسته  ولی من هیچ وقت جرعت نکردم از مامانم بپرسم ترسیدم نارحتش کنم بااینکه خیلی دلم میخواد بدونم جریان چی بوده

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

بیشتر ببینید
دهنه مردمو نمیشه بست منم یه روز تویه جمعی نشسته بودم یه دفعه یه حرفی درمورد مامانم گفتن کلا شکه شدم ...

خیلی بده این حس

منم هیچوقت جرعت ندارم چیزایی ک شنیدم از دوستم رو پیش خانوادم بگم چون میدونم غوغااااااااا ب پا میشه💔🥲

بیشتر ببینید