2777
2789
عنوان

شوهری که

2428 بازدید | 110 پست

به خودم و همه کس و کارم فحش میده،دهن بینه،مقایسه میکنه،تحقیر میکنه،توهین میکنه،تهمت میزنه،خسیسه شدیداااا،منت میزاره،استرس شدید میده،حتی یه چی بشکنه کلی استرس و دعوا ‌و فحش و بحث میکنه،فقط نگاه میکنه بقیه چیکار میکنن چی میگن،حمایت نمیکنه،محبت نمیکنه،پول نمیده،جنسی کلا ضعیفه،زجر میده،دهن و زیر بغل و بدنش بو میده،کثیفه.خودخواهه،مردمو خوشحال میکنه زنشو زجر میده،دروغ میگه،خیانت کرده،الانم شاید میکنه خدا میدونه.تو جمع هیچکاری واسه زنش نمیکنه یا دفاعی نمیکنه که نگن از زنش میترسه یا بهش رو میده.   باید چیکار کنم؟

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

باید موقع خونه تکونی میذاشتی ساعت ۹ جلو در الانم هم دیر نشده به شرط نداشتن بچه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باید موقع خونه تکونی میذاشتی ساعت ۹ جلو در الانم هم دیر نشده به شرط نداشتن بچه

تو اقدامم تقریبا،ولی یکی ماهه نشده خداروشکر.

این ماه  ببیینم چی میشه آخرش.

خیلی خستم.پلکم وورم کرده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اقدامم تقریبا،ولی یکی ماهه نشده خداروشکر.این ماه ببیینم چی میشه آخرش.خیلی خستم.پلکم وورم کرده

اقدام🤐🤐🤐🤐

حرفی ندارم واقعا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اقدام🤐🤐🤐🤐حرفی ندارم واقعا

نشده،این ماه هم مطمئنم نمیشه.

چون همش میخواد بره مهمونی.بعدش که میام بحث و دعوا داریم،یا نباید مهمونی رفت یا نباید اقدام کرد،هردو باهم نمیشه،دیشب بهش گفتم.

نشده،این ماه مطمئنم نمیشه.چون همش میخواد بره مهمونی.بعدش که میام بحث و دعوا داریم،یا نباید مهمونی رف ...

شما با این همه مشکل اصلا چرا میخوای باردار بشی؟! 

شما با این همه مشکل اصلا چرا میخوای باردار بشی؟!

اونم میگه چون میخواد رفع مسئولیت کنه دربرابر خانوادش،چون پرجمعیتن،و همشون بچه دارن. و عمه و مادرش و پدرش ازمون بچه میخوان.😊

اونم میگه چون میخواد رفع مسئولیت کنه دربرابر خانوادش،چون پرجمعیتن،و همشون بچه دارن. و عمه و مادرش و ...

موفق باشید 

حس میکنم موندم تو این تاپیک خنده دار باشه ..