2777
2789
ایبابا پول چرا اخه کاش سکه بود سکه الان ۸۰ تومنه لعنت بهش نمیذاره سرکار بری چون میترسه یمدت برو قهر

خیلی رفتم چیزی عوض نشده دیه نمی‌رم وقتی درس نمیشه

نه والا بخدا کلاس هم نمیزارع برم این مردا خیلی کثافتن همه چیو می‌دونن دیه می‌دونه اگه من یچی یاد بگی ...

بی شرفه ، یه کلاس آنلاین بردار که اون نفهمه، من خودم چون وقت ندارم اکثر کلاس هام و آنلاین شرکت میکنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۱۹

یاخدا ۱۹ سالته😑😳چرا انقد زود ازدواج کردی 

به هنر اگ علاقه داشته باشی خیلی کارای هنری آنلاین با گوشی میتونی یاد بگیری و درست کنی بفروشی ولی سنت خیلی کمه خیلی حیفه ک عمر تو با همچی حیوونی تباه کنی حتما خونواده ت زورت کردن باهاش ازدواج کنی و شوهر تم ازت خیلی بزرگتره

بذار برو ی شهر دیگه بچه شم بنداز رو سرش اونم یکی میشه مث باباش خودتو نجات بده دختر بلخره ی راهی پیدا ...

نمیشه ک یه دختر جون۱۹ساله بدون هیچ پولی سرمایه ای 

چجور برم آخه رفتم چیکار کنم چند وقت دیه شوهرم شکایت می کنه پیدام می کنن 

ن انتخاب خودم بود اون ۲۶

۷ سال خیلیه ولی انقد جوونه اینجوری لاشیه ینی نشناختیش ک همچی آدمیه شایدم ب مرور خوب شه اینجور آدما مشاوره هم نمیان اصلا گردن نمیگیرن من ک بودم میذاشتم میرفتم 

۷ سال خیلیه ولی انقد جوونه اینجوری لاشیه ینی نشناختیش ک همچی آدمیه شایدم ب مرور خوب شه اینجور آدما م ...

اره اصلا گردن نمیگیره دیشب هم خیلی پیله کرد نگفتم چون وقتی بگم کتکم میزنع همه چیو می‌شکنه

نمیشه ک یه دختر جون۱۹ساله بدون هیچ پولی سرمایه ای چجور برم آخه رفتم چیکار کنم چند وقت دیه شوهرم شکای ...

خدا بزرگه میتونی اصلا تو شهر خودت بگردی دنبال کار خیلی جاها کارشون جوریه میتونی بمونی همونجا ..شکایت کنه بهتره میتونی جدا شی بگی خیانت میکنه کتک میزنه 

اره اصلا گردن نمیگیره دیشب هم خیلی پیله کرد نگفتم چون وقتی بگم کتکم میزنع همه چیو می‌شکنه

خب از همین استفاده کن واسه طلاق این ینی تعادل روانی نداره وقتی جدا شی کسی نداری مادر بزرگی خاله ای پیشش بمونی 

در کنارش کار کنی 

خب از همین استفاده کن واسه طلاق این ینی تعادل روانی نداره وقتی جدا شی کسی نداری مادر بزرگی خاله ای پ ...

پس دارم چی میگم کسی ندارم خانوادم پشتم نیستن ک بخام طلاق بگیرم 

اگه ینفر پشتم باشه طلاقمو میگیرم تمام