2777
2789
عنوان

داستان حماقتم و کار کثیفی ک کردم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 57175 بازدید | 92 پست
من قطع رابطه هستم و برای کسی هم نقش بازی نکردم اگر قصد نقش بازی کردن رو داشتم نمیومدم اینجا بگم

برا زن اون نامرد نقش بازی کردی اینجا هم گفتی چون میدونی کسی نمیشناسه تو رو

دارم میترکم یسال میگذره اما همش احساس بدی دارم

عزیزدلم

خدارو که پشیمونی

نیازی نیست گناهت رو جار بزنی

برو با خدا صحبت کن، درد دل کن، توبه کن... خدا از رگ گردن بهت نزدیکتره... آغوشش همیشه برات بازه ... قطعا میبخشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برا زن اون نامرد نقش بازی کردی اینجا هم گفتی چون میدونی کسی نمیشناسه تو رو

میگم نکردم نقش بازی نکردم ندیدمش من قبل از این ماجرا مرحم زخماش بودم زخمایی ک همین عوضی به جسم و روحش میزد ولی وقتی به خودم اومدم ک خودمم فریب خوردم دیگه از شرمندگی حتی تو چشماش نگاه نکردم هنوز بعد یک سال ندیدمش

عزیزدلمخدارو که پشیمونینیازی نیست گناهت رو جار بزنیبرو با خدا صحبت کن، درد دل کن، توبه کن... خدا از ...

فداتشم 💔💔هرکاری کردم بازم حالم بد بود هیچکسم نداشتم باهاش صحبت کنم گفتم بنویسمش یا با کسی حرف بزنم بلکه مغزم اروم بگیره

همه چیز رو فراموش کن

خودتو ببخش و انقد عذاب نده

توبه کن و دیگه هرگز تکرار نکن

خدا میبخشت مطمعن باش

بدترین حس همین عذاب وجدانه.  ازخودت دورش کن

بگو ی اشتباهی کردم تموم شد رفت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من درک میکنم 🥺😔

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.       1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

همه چیز رو فراموش کنخودتو ببخش و انقد عذاب ندهتوبه کن و دیگه هرگز تکرار نکنخدا میبخشت مطمعن باشبدتری ...

نمیتونم ببخشم خودمو احساس میکنم باید از این محیط و ادمای اشنا برم یجایی دور تا بتونم کنار بیام با خودم

فداتشم 💔💔هرکاری کردم بازم حالم بد بود هیچکسم نداشتم باهاش صحبت کنم گفتم بنویسمش یا با کسی حرف بزنم ...

برو دو رکعت نماز بخون تو خلوت

بعد از نماز تصور کن تو بغل خدایی

یه دل سیر گریه کن

سبک میشی

این چیز برای من تو دوران نامزدی اتفاق افتاد با کمی تفاوت 

پسر داییم با خط زنش مزاحمم میشد،یه پوستی ازش کندما

هی حرفای مثبت هجده میزد 

تو کل فامیل ابروشو بردم

الانم اینکارو کردی اشکال نداره دیگه تکرار نکن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
دارم میترکم یسال میگذره اما همش احساس بدی دارم

فراموش میکنی اما درس هم میگیری...

همین که احساس پشیمانی داری یعنی انسان خوبی هستی،قطعا وسوسه شدی 

همه ما ممکنه وسوسه بشیم ، وسوسه به انجام اعمال زشت، حالا نوعش فرق داره 

نکته اینه که بعضیا پشیمون میشن و درس عبرت میگیرن که دیگه سمت اشتباهاتشون نرن

و بعضی ها هم ادامه میدن، تا جایی که خودشون رو تو باتلاق بزرگی میبینن که نه را پس دارن نه راه پیش

م، از همین جا، از این راه دور، که نمیدونم تو کجای ایرانی، بهت میگم گریه کن، ناراحت باش، یا غصه بخور، اما خودت رو ببخش و فراموش کن